A te igényeidtől függ.
Nekem nem lenne jó, mert pici a kereke...
Wow! Ezt még nem is láttam. Ha egy éve lett volna, tuti ezt veszem a Balios S helyett.
Cybex-ben a kisebb kerék is elmegy kavicson, murván, homokon. Volt egy cybex esernyőkocsink, annak volt kb. ekkora kereke. Elment a homokos tengerparton is.
(De hozzá teszem: ezt még nem láttam élóben. Neten is csak most. De nagyon király a súlya, a hálós támla, a kupola pedig a balios-é)
Ez gyakorlatilag a lebutított Mios lenne? Esetleg azt erre lecserélik? Érdekes, mert kb majdnem ugyanaz csak az árából lefaragtak ~50 ezret, meg 3 kg-t.
Rohangálós babakocsinak ez szuper amúgy. Kicsi, kompakt de teljesértékű, nagy kosara van, feléd is nézhet a gyerek, teljesen dönthető. Miosunk van és a hálós háttámla nyáron egy áldás a gyereknek. A Cybex pedig nagyon megbízható, minőségi márka.
8-as, miért?
Csak árban. De a twist sokkal rosszabb funkcionálisan. Lábtartó hiánya, kisebb kupola, hevederes támla, nehezebb, nincs karfa...
És miért fiúnak? A kék uniszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!