Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen babakocsit vegyek...

Milyen babakocsit vegyek utazósnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék venni egy kissebb utazós babakocsit, mert ami most van (Stokke Xplory V6) elég nagy, mert nyaralni szeretnénk menni és így csak szűkösen férnének el a dolgaink a csomagtartóban.

#nyaralás #Stokke Xplory #Utazósbababkocsi
2020. júl. 1. 12:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
*még
2020. júl. 1. 17:03
 12/24 anonim ***** válasza:

Többen leírtuk: Cybex Eezy S + / Twist.

Te megint az az értetlen Xplory Priam vagy aki még majd hat kérdést kiír erről a témáról is és hiába mondunk harminc opciót akkor is újra és újra felteszed a kérdést? Csak most jelzem hogy felesleges, mindegyiket jelenteni fogom mert már nagyon fárasztasz.

2020. júl. 1. 17:15
 13/24 A kérdező kommentje:
Az Eezy s, az az a babakocsi amelyik 360°-ban forgatható?
2020. júl. 1. 17:32
 14/24 anonim ***** válasza:

Az az Eezy S TWIST amelyik forgatható.

Az EEzy S + az amelyiknek nagyobbak a kerekei.

Az EEzy S pedig a sima alapverzió kicsi kerekekkel.

2020. júl. 1. 17:34
 15/24 A kérdező kommentje:
A Twist eléggé tetszik. Szerintstek praktikus, hogy forgatható.
2020. júl. 1. 17:49
 16/24 A kérdező kommentje:
*?
2020. júl. 1. 17:49
 17/24 A kérdező kommentje:

Megnéztem egy párat.

Ezeket találtam. Melyikről mi a véleményetek?

[link] (ezt ajánlottátok ti)

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. júl. 1. 18:07
 18/24 anonim ***** válasza:

A Cybex Eezy S Twist a legjobb szerintem és ez az egyetlen a felsoroltak közül amelyikben feléd is tud nézni a gyerek.

A Hauckkal sokan elégedettek de szerintem minőségben bőven van feljebb illetve ez a babakocsi elég szerencsétlenül néz ki ezekkel a szöcske lábakkal. :D

A Joie babakocsik jók, sok ismerősöm használja elégedetten de ennyiért akkor legyen inkább ->

A CBX Etu Plus ami a Cybex fapados vonala, szerintem nagyon jó babakocsi ez is, nagyon jól jártok vele és spórolnátok is az Eezyhez képest.

Ezt a Minimindest felejtsd el, még a márkáját sem merték odaírni, ugyanis fele ennyiért is meg lehet venni ( [link] ), Tücsinek vastag bőr van a pofáján ezt mondjuk eddig is tudtuk úgyhogy meg sem lepődtem. Maga a babakocsi meg egy noname valami amiről még soha nem hallottam úgyhogy nem tudom milyen lehet de ránézésre nem egy nagy kaland.

2020. júl. 1. 19:32
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!

A CBX-ben az tetszik nagyon, hogy bővíthető a kupolája.

2020. júl. 1. 20:24
 20/24 anonim ***** válasza:

Nincs mit! :)

Azzal a babakocsival nagyon jól jártok!

2020. júl. 1. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!