Milyen babakocsit vegyek utazósnak?
Sziasztok!
Szeretnék venni egy kissebb utazós babakocsit, mert ami most van (Stokke Xplory V6) elég nagy, mert nyaralni szeretnénk menni és így csak szűkösen férnének el a dolgaink a csomagtartóban.
Többen leírtuk: Cybex Eezy S + / Twist.
Te megint az az értetlen Xplory Priam vagy aki még majd hat kérdést kiír erről a témáról is és hiába mondunk harminc opciót akkor is újra és újra felteszed a kérdést? Csak most jelzem hogy felesleges, mindegyiket jelenteni fogom mert már nagyon fárasztasz.
Az az Eezy S TWIST amelyik forgatható.
Az EEzy S + az amelyiknek nagyobbak a kerekei.
Az EEzy S pedig a sima alapverzió kicsi kerekekkel.
A Cybex Eezy S Twist a legjobb szerintem és ez az egyetlen a felsoroltak közül amelyikben feléd is tud nézni a gyerek.
A Hauckkal sokan elégedettek de szerintem minőségben bőven van feljebb illetve ez a babakocsi elég szerencsétlenül néz ki ezekkel a szöcske lábakkal. :D
A Joie babakocsik jók, sok ismerősöm használja elégedetten de ennyiért akkor legyen inkább ->
A CBX Etu Plus ami a Cybex fapados vonala, szerintem nagyon jó babakocsi ez is, nagyon jól jártok vele és spórolnátok is az Eezyhez képest.
Ezt a Minimindest felejtsd el, még a márkáját sem merték odaírni, ugyanis fele ennyiért is meg lehet venni ( [link] ), Tücsinek vastag bőr van a pofáján ezt mondjuk eddig is tudtuk úgyhogy meg sem lepődtem. Maga a babakocsi meg egy noname valami amiről még soha nem hallottam úgyhogy nem tudom milyen lehet de ránézésre nem egy nagy kaland.
Köszönöm!!
A CBX-ben az tetszik nagyon, hogy bővíthető a kupolája.
Nincs mit! :)
Azzal a babakocsival nagyon jól jártok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!