Ha hordozás közben fájt a lábam és a derekam, akkor milyen hibát követtem el a hordozó megkötésében?
Cybex go 2.0 hordozó, azt írták, derékon kell megkötni, de sajnos így mégsem jó.
Csoport az nem érdekel, szeretek egyedül lenni.
Nem megfelelő a hordozóeszköz.
Ez egy merev falú kenguru, ami nem csak a babának, de az anyukának is kényelmetlen, mert kevés rajta az állítási lehetőség.
Nézz el hurciklubba, ott hordozási tanácsadók segítenek megtalálni a számotokra megfelelő hordozóeszközt és kötési típust.
De fél éves babáról van szó, nem újszülöttről. Tudom hogy itt nagyon sokan a kendőt ajánlják, de nekem nagyon nem jött be.
Szerintem én bénáztam el valami beállítást, ezért kérdeztem, hogy mit lehetne tenni. Ha ez tényleg egy rossz eszköz lenne, mindenkinek fájna benne a dereka, nem?
Pedig én nem vagyok derekfajos, ezért kérdeztem hátha van valakinek vmi tippje hogy hogy lehetne beállítani egy ilyen hordozót. A derekát pl túl szorosra húztam, lehet az is gond, nem tudom.
Még itthon kipróbálok más beállításokat, csak gondoltam, hátha valaki tud valamit tanácsolni.
A kenguru semmilyen èletkorban nem ajànlott, nem bènàztàl el semmit. Vannak fèlig formàzott hordozok, azokat könnyű feltenni ès jò a babàd gerincènek, csontozatànak is.
Plusz 7kg körül màr nem ajànlott elöl hordozni, megterheli a női szerveket, gerincet.
Hordozòs klubban tènyleg tudnak ajànlani olyat, amit neked is egyszerű felkötni ès mindkettőtöknek kènyelmes :)
Nem lehet erre tanácsot adni. Szar az eszköz. Nekem is volt cybex kengurum, de fájt benne mindenem. A kenguruk derékra terhelnek.
Aztán vettem egy manducát és ég és Föld volt a különbség. Semmim nem fájt benne, mert ez csípőre, vállra, és derékra terhel megfelelő arányban.
Mindenkinek kényelmetlen, ezért nem látsz kenguruban nagyobb babát. Míg csatos hordozóban én pl 3 éves koráig vittem a fiam a hátamon. Ilyen:
Hurci csoport nem csak azt jelenti, hogy hetente eljársz valahova
Hanem olyan, mint ahogy elmész egy tanfolyamra😉
Rossz az eszköz egyébként, mindenkinek fàj benne a dereka.
Javaslok nem “kengurut”, hanem csatos hordozót..
/ még egy szavazat a Manducàra/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!