Mely babakocsi valt be nektek ujszulottkortol?
Szia!
Én imádtam az újszülött kort, és egyben a babakocsizást is.
Nekünk ilyen van, és imádjuk:.
[link] (cashmere és 6 részes csomag)
Nekünk a Cam Taski vált be.
Imádtam! Bár 3in1,de könnyű, könnyen összeszerelhető, könnyen tisztítható, bármilyen terepen tolható.
Lányom 9 hónapos volt, amikor másik sport kocsira cseréltük, de nem maradt meg az új babakocsiban, így még elég sokáig használtuk a Cam sport részét. (az egyetlen bajom az volt vele, hogy nem lehetett vízszintes dönteni, mert a lábtartót nem lehet lehajtani,de lánykám féltett lábbal is hatalmasakat aludt benne)
Én vagyok a te embered... :D Két gyerek, öt babakocsi. És nem, nem a gagyi márkák, amiket az ember 3 havonta cserélget, mert gyűlöli cipelni, tolni és kényelmetlen is.
Először beleestem abba a hibába, hogy úgy vásároltam babakocsit, hogy meg sem néztem, nem mértem fel, hogy hol fogjuk használni, mik a fontos szempontok. Így megvettem a már évek óta "szerelemkocsit", a Stokke Xploryt. Hát na. :D Szépnek szép, ez tény, de sok esetben használhatatlan volt. Az akkori környékünkön sok volt a macskaköves rész, nagyobb patkákkal és az bizony kihívás volt a babakocsinak. A sportrészt sem szerettük, nem volt meg az a lenti nagy tároló, így sokszor bajban voltam a pakolással is, ha mondjuk csak sétálni akartunk, nem autóval járkálni. Azt olyan 5/10-re értékelném.
7 hónaposan váltottunk a Trailzre, ami már fényévekkel jobb volt és szerintem ha nem jön ki a Cybex egy rosegold babakocsival, a Trailzt nyúznánk még most is. Tágas és kényelmes volt, tolni is sokkal jobb volt, sosem tűnt instabilnak és bátran pakolhattam is bele. 8/10
Kellett egy könnyebb babakocsi is utazásokhoz, reptéren rohangáláshoz, arra a Bugaboo Bee-t vettük. Minőségi kocsi, könnyebb, mint a fent említettek és kisebb is. Szeretjük nagyon, Nr.1 utazós kocsink és simán jó mindennapi használatra is (pl. Victoria Beckham is ilyet használt anno :) ). 10/10
A második babát kis korkülönbséggel vállaltuk, 25 hónap van közöttük. Igaz, hogy a nagyobb lányunk már nem aktívan babakocsis, simán sétál velünk, de azért még elő-elővettük és úgy voltam vele, ha itt lesz a pici is, aki csak babakocsiban van, biztos ő is benne akar majd ülni. Így vettünk egy Bugaboo Donkeyt tavaly, de az ikerbabakocsi, így többet nem írnék róla.
Egyesnek a Cybex Priamot választottam, és imádom. Úgy érzem, hogy számunkra ez "A Babakocsi", nagyon jó minden szempontból és a kinézete is csodálatos szerintem. Ez egyértelműen 10/10. Minőségi, kényelmes, praktikus és strapabíró.
Szóval a tapasztalataim alapján a top3 az a Cybex Priam, Bugaboo Bee és a Stokke Trailz. Mind jó, mindet szerettük és tényleg lehelletnyi különbségek vannak közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!