Fölösleges a babakocsi? Többi lent
Kisbabám már 8 hónapos és 2 kezemen meg tudom számolni hányszor vittük babakocsiba. Amikor nagyon kicsi volt rugalmas kendőztünk, már egy ideje a Manducát koptatjuk. Olyan 4 hónapos korában elkezdett nyűglődni a babakocsiban, max fél órát aludt benne aztán ment a sírás. Viszont a hordozást imádja. Mostmár, hogy a sport része lesz esedékes a babakocsinak ( de még nagyon elveszik benne, szerintem mire jó már lehet járni fog tudni..), lehet jobban ellenne benne?
Van olyan aki egyáltalán nem használt babakocsit és csak hurcizott végig?
Én gondolkodtam, hogy el kéne adni, de férjem ragaszkodik, hogy tartsuk meg, mert lehet a második babánk a hordozást nem fogja kedvelni.
Örömmel venném a tapasztalataitokat a témában ☺️
Szoktam a hátamon is vinni. Eddig nem éreztem, hogy zavart volna a divatolásban 😀
És a plusz két kezem mellett még a továbbiak is jól jönnek bevásárlásnál:
- férjem segít ( egyébként ő is sokat hordozza a kislányunkat)
-ha nagy bevásárlást tervezünk autóval megyünk
- pelus kérdés: mosható pelenkázunk
Nekünk valahogy mindig a babakocsi volt körülményesebb, de aztán ki tudja, lehet majd a kistesónál az válik be.
Én illetve mi is hordoztuk a kicsit. Ő is azt szerette jobban
Minimális ideig használtuk a sport részt mert 12 hónapos korától járt. Onnantól gyűlölt benne ülni. Szó szerint. Szóval azóta sétál mellettem. Eleinte sokszor fel kellett venni mert elfáradt. Most, hogy 2 éves múlt már nagyobb távot is megtesz. Jah amióta jár azóta háton sem lehet hordani.
Szóval van ilyen, hogy a gyerek nem szereti
Ettől független mi nem adtuk el mert tervben a tesó. Neked is javaslom. Hátha ő szeretni fogja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!