Miért tesz föl valaki 600 kérdést ugyanarról a babakocsiról?
Hasonló a helyzet, a "mi a ..... névnek az eredete" típusú kérdésekkel. Azt is vélhetőleg u.az az ember teszi fel.
Vagy a mennyibe kerül a repülőjegy Tuvaluba/Tibetbe/stb. "fejben-utazó" kérdések..
És akkor ne is említsük a munkaügyis troll kérdéseit..
:-D
Vannak ilyenek, akik szeretik, ha velük foglalkoznak ismeretlen emberek..
Ennyi.
Én azt nem értem, hogy miért a legkevésbé hatékony módját választják sokan az információk megszerzésének. És ez témától független. Van amit itt jó megkérdezni, de konkrét babakocsi véleményezés pont nem ez.
Olvasson review-kat, minden benne lesz. Az összes tulajdonság, előnyök-hátrányok. Sokkal hatékonyabb.
Egyébként a stokkes volt most aki láncban rakta ki a kérdéseit. Előbb, hogy melyik stokke, mert neki mindenképpen az kell, mást ne is ajánljunk, utána rájött, hogy talán mégse az a világ legjobbja, mert nem vagyunk elalélva. Utána sorba tette ki, de minden logika nélkül, hogy "hát ez, hát ez milyen"...
"Én azt nem értem, hogy miért a legkevésbé hatékony módját választják sokan az információk megszerzésének."
5: ugyanezt a kérdést fel lehetne tenni a kérdések 60-70%-ánál... Ahol egy google keresés LEGELSŐ találata kidobja a választ.
:)))))))
Milyen az x babakocsi?
Válasz: én ezt meg azt vettem, nekem bejött.
Köze nincs ahhoz, amit a kérdező tudni akart, de azért csak mondják neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!