Hordozó kendő AliExpressről?
Igen, tudom, nem az eredeti, meg nem márkás. Csak azért szeretnék egyet rendelni, hogy egyáltalán kipróbáljam majd a babával, hogy szereti e. Az ismeretségi körben és a környéken nem tudok olyat, akitől kölcsönkérhetnèk akár csak egy próba erejéig.
Mert ha jó, nyilván kiadók érte több pénzt, mármint ha szereti a baba.
Valakinek esetleg tapasztalata? Mármint az AliExpressessel!
Édesem, nincs olyan hogy "aliexpresses". Millió eladó millió terméke. Amíg ennyit se tudsz, ne rendelj semmit!
Egyébként egy nandu 5 ezer Forint és teszi a dolgát.
És a szövött kendő pont olyan dolog, hogy jó ha használtan veszed, mert annál könnyebb kötni.
Az első válaszolónak köszönöm a hozzászólását, nagyra értékelem, és köszönöm a lekezelő hangvételt is! Hálás vagyok érte!
A többieknek pedig köszönöm a hozzászólást, igen, kerestem a neten is meg csoportokban, csak kíváncsi voltam a véleményekre, hogy esetleg valakinek van e tapasztalata.
Kolcsonozz! Annyi fele van, igy lehet probalgatni. Ha bejon valamelyik, hasznaltan is lehet kapni FB csoportokban.
Hajra, jo dolog hordozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!