Babakocsi dilemma. Kb.60 000ért mit/milyet?
Lengyel babakocsit újonnan, vagy jobb minőségűt használtan? Úgy vagyok vele az új mégis csak új, nem kopott, nem lakta le senki.
Viszont sok rosszat olvasok a Lorelli, Hauck stb kocsikról. Ugyanakkor van, akinek nagyon bejött. Ti mit vennétek, ha kb ennyit szántok rá?
Mi egy alig használt Mamakiddiest vettünk jófogáson 70-ért.
Nagy monstrum, de ide hozzánk terepkerék kell. Ennek felfújható, párszor már volt defektes, de ugyanúgy lehet javítani mint a bicót, és mi bozótosban meg hegyen meg kutyasuliban meg mindenhol voltunk vele.
A spotrésze tökjó, dönthető, kènyelmes, szereti a lány.
Egy nagy baja, hogy menet közben nem fordítható át, hogy merre néz a baba, hanem le kell szedni a mózest/sportrészt és úgy lehet fordítva feltenni.
Előnye még, hogy nagyon szèp, barna, kockás, elegáns és nemsemleges.
Mi nekifutunk vele a 2. Gyereknek, de utána nem lesz már eladható.
Én egy ilyen szettet vennék. Nekem csak a sportkocsija volt, de nagyon szerettem, tesófellépő is van rajta. Nem nagy batár, könnyen kezelhető.
Konkrétan ez van nekünk. Nem tudtam, hogy igénytelen volnék. Meg tudtuk volna venni a 300 ezrest is, de nekünk szempont volt, hogy kicsire lehessen csukni és könnyű legyen. En imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!