Milyen színű autós gyerekülés a praktikus? Miért?
Figyelt kérdés
2020. márc. 3. 22:29
1/10 anonim válasza:
Nekünk fekete van, ez volt akkor jó áron, így azt mondtam hogy ugyan azért az ülésért többet fizetni csak mert más színe van ami jobban tetszik. Viszont mikor beraktuk a kocsiba, örültem hogy erre esett a választás és nem arra amit eredetileg akartam türkiz kékre. Így belegondolva szerintem bután nézne ki nagyon. Szóval szerintem csak valami barna, szürke, vagy fekete.
2/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy. Nekünk két kék ülésünk van amúgy. De ez nem volt szempont.
3/10 anonim válasza:
Fehér és fekete a 2 szín, amit nem vennék (fehéren minden meglátszik, fekete kisgyerek köré/alá nekem csúnya), amúgy bármit. Nekünk van világoskék, középbarna, bézs, most a legkisebbnek egy szürkét néztünk ki.
4/10 anonim válasza:
Nem fekete
És nem nagyon világos
Fekete: azért ne, mert
Felmelegszik nagyon a napon
Ugyanannyira látszik trajta minden, mint egy nagyon világos színen látszanaay
5/10 anonim válasza:
Nyilván esztétika is számít, ha teheti az ember , hogy figyel rá
Nekünk piros van
De frhér a kocsi
Piros a hordozókendőm
Piros Manduca csatos hordozom van.
Piros fekete a sportbabakocsoim
A másik ülés fekete szürke mintás
Nem volt épp ugyanolyan
(2 gyerek van)
6/10 anonim válasza:
Nekünk fekete-sötétszürke van. Mivel már a 2. gyerek használja a fekete része olyan fakó, napszívta, mint a szürke része. A nagynak később volt fekete-fehér-piros. A fehér része mindig koszos volt, a fekete meg kifakult ugyan úgy mint ez. Azt elajándékoztuk ismerősnek, mert a fiam nem szerette. Most sötétkék ülésmagasítója van már.
7/10 anonim válasza:
Piros, fekete és vajszínű üléseink vannak, mindegyik könnyen tisztítható és praktikus, nem érzek különbséget.
8/10 anonim válasza:
Nekünk fekete-szürke-piros van. A sötét szín azért jobb, mert nem látszik meg rajta minden, viszont azt ki is szívja a nap, ahol éri, máshol meg nem, az csúnya... ha meg világosat veszel, hamarabb koszolódik, viszont nem veszíti annyira a színét...
szóval igazából mindegy :D
9/10 anonim válasza:
Szerintem mindegy, csak ne fekete, mert az nagyon könnyen átmelegszik. A nagyon világos sem túl praktikus, mert az könnyen összekoszolódhat és ezért többször kell mosni.
10/10 Regisztrátor válasza:
Kakaó, sár és hányás színű a legpraktikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!