Mit gondoltok a bébikompokról?
Nézzük milyen hátrányai vannak:
- O-lába lehet miatt a gyermekednek
- Lábujjhegyen járhat miatta
- Mivel nem mászni fog a kognitív képességei nem fognak fejlődni, ergo a későbbiekben nagyon nagy eséllyel valamilyen tanulási nehézséggel fog küzdeni
- Egyensúlyzavart okozhat
- Rohadt balesetveszélyes. Elég egy küszöb, egy szőnyeg és olyat fog esni, hogy maradandóan sérüléseket, hegeket szerezhet, ami megkeserítheti az életét. Arról nem is beszélve, hogy a lépcsőről is simán lezughat
A te döntésed, hogy kiteszed ezeknek vagy veszel egy járókát.
Nekem is tetszenek.
8 és 9 hónapos nevelt babáink vannak. Mikor pár hetesen hozzánk kerültek, elkezdtem nézegetni a bébikompokat, kinéztem nekik 2 Verdásat (fiúk), és elképzeltem, milyen jókat fognak dodgezmezni a nappali közepén.
Aztán olvasgattam itt is, szakmai oldalakon is, beszéltem erről védőnővel.
Ennek eredményeképp az erre szánt pénzből kaptak inkább adamo hintát, gimnasztikai labdát (ráhasaltatom őket, és hintáztatom, nagyon szeretik), és tölcsérhintát. A hintáztatás jót tesz az idegrendszerüknek, míg a bébikomp kifejezetten káros hatással van rájuk.
Inkább te is ilyenben gondolkozz. Amilyen szép, olyan káros. Engedd ezt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!