Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ti kihasználtátok a 3in1...

Ti kihasználtátok a 3in1 babakocsikat? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Első baba, babakocsi vásárlás előtt vagyunk, és a már szülő ismerőseim azt ajánlották, hogy ne vegyek 3in1 babakocsit, mert nem lesz kihasználva. Hogy van mar autósülés is 0-36 kg között, isofixes (ami nalunk fontos szempont). Viszont en előnynek tartom, hogy a hordozót pl ra lehet csatlakoztatni a babakocsi vazra, vagy csak ugy kivenni gyerekkel együtt és beszaladni egy boltba tegyük fel, amit ugye az autósüléssel nem lehet.

Illetve azt is mondták, hogy a sport részét kb nem is használták. Ti hogy vagytok ezzel? Köszönöm a véleményeket. Írjatok minél tobben :)

2020. jan. 18. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
A mózest és az autós hordozót nagyon sokat használtuk. Nagyon szerettem. A mózes részt 6 hónapig minden nap, kint, és bent a házban is folyamatosan használtuk. A hordozót használtuk 8 hónapig autós ülésnek. Adapterrel egy pillanat alatt rá lehetett pattintani a vázra. A sport részt csak kevés ideig, mert a kocsiban a váz meg az ülő rész már nagyon sok helyet foglalt, meg nehéz is volt. Csak ha itthonról elmentünk sétàlni, akkor azzal mentünk. De inkább vettem egy kicsire összecsukható sport kocsit.
2020. jan. 19. 08:11
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
A hordozó részét sokat használtuk, a mózes részét is, a sportot csak akkor ha a közelbe mentünk sétálni.írtad te is, hogy a hordozót rá lehet tenni a babakocsi vázra, igen ez nagyon jó dolog. Meg ha alszik a gyerek a hordozóba, csak kiveszed azzal együtt. Egy autósülést nehezebb lenne. A sport részét nem szerettem betenni a kocsiba, nehéz volt emlegetni. Ha utaztunk volt egy esernyőre összecsukható sport.
2020. jan. 19. 09:34
 13/14 anonim ***** válasza:
13%
Mi kihasználjuk. A mózest mondjuk csak egy hónapig bírta, de utána bárhová elmehettünk a vázon a hordozóval. Autónk pedig nincs, de kertvárosban lakunk, így nekem nagyon is jó a nagy, kényelmes sport rész. Nem tömegközlekedek vele. Ha mentünk valahová kocsival, akkor egy ideig kendőztem, miután kivettem a kocsiból, aztán pedig vettem egy kicsi, könnyű sport kocsit, hogy tényleg ne azt a batár nagy dögöt gurítgassam mondjuk a plázában.
2020. jan. 19. 13:52
 14/14 anonim ***** válasza:
79%

Szia, mi kölcsön kaptunk 3in1 babakocsit baratnomtol. En részben az ő tapasztalatát tudom veled megosztani. Az bébihordót ok nem tudtak az elso gyerkőccel kihasználni, mert utalta. Így nekik tényleg a gyerekülés jött be. A mózest ok nagyon kihasználták rengeteget aludt benne a gyerek a teraszon. A sport részt megint nem használtak ki, mert ezek a kocsik általában nagyon nagyok és náluk is az volt a baj, hogy nagyon macerás volt szétszedni, kocsiba tenni stb.

Viszont a hordozó rész előttünk kölcsön volt adva egy másik anyukának aki 7 hónapig használta mert az ő gyereke meg imádta.

A magunk részéről a sport részt biztosan nem fogjuk használni mert ha betesszuk a kocsinkba a babakocsit akkor mást már nem nagyon. Így pl utazni biztos nem tudunk vele. Lakni olyan helyen lakunk ahol nem megyünk el sétálgatni (most kezd beépülni a környék, nincs rendes út meg pl a mi utcánkban plusz elég sok a kóbor kutya) Szoval ha sétálni megyünk előbb kocsiba kell majd ülnünk. Erre a célra már vettünk egy kisebb kocsit ami felkézzel osszehajthato és újszülött kortól szinten használható. Sőt akar a saját hordozójat is ha megvennenk lehetne csatlakoztatni rá. Mózes része nincs. De vízszintesig fokozatmentesen dönthető.

2020. jan. 19. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!