Ti kihasználtátok a 3in1 babakocsikat? Bővebben lent.
Első baba, babakocsi vásárlás előtt vagyunk, és a már szülő ismerőseim azt ajánlották, hogy ne vegyek 3in1 babakocsit, mert nem lesz kihasználva. Hogy van mar autósülés is 0-36 kg között, isofixes (ami nalunk fontos szempont). Viszont en előnynek tartom, hogy a hordozót pl ra lehet csatlakoztatni a babakocsi vazra, vagy csak ugy kivenni gyerekkel együtt és beszaladni egy boltba tegyük fel, amit ugye az autósüléssel nem lehet.
Illetve azt is mondták, hogy a sport részét kb nem is használták. Ti hogy vagytok ezzel? Köszönöm a véleményeket. Írjatok minél tobben :)
A hordozót használtuk rengeteget.. vázzal is.
De akármennyire esküdtek, h. könnyű, kicsi a váz, nem az.
Mózest nem szerette a lányom...
Amikor a sport rész jött, vettünk egy esernyőre csukható sportbabakocsit..fektethető, kosaras, jó kupolás
Mindennel együtt 5 kg.
Cybex.. adapterrel erre a hordozója is csatolható lett volna.
Nyári babának utólag azonnal ezt vettem volna, mivel vízszintesig fektethető...
Mi igen. Nyár közepén született a lányom, így a mózes nagyon jól jött. Sokat altattam benne, sokat voltunk kint.
Az autós hordozóját kb. 14 hónapos koráig használtuk. Kisnövésű, sokáig jó volt, szerette.
Most meg a sportrészt használjuk nyár óta, ami szintén nagyon jól jött, mert még nem járt stabilan, sokat mentünk, sokat aludt kint benne. Most télen viszont szinte nem is használjuk, mert már jár, a hidegben max. fél- 1 órát sétálunk, oda meg autóval megyünk el.
Mi a mózest sokat használtuk, fél évig naponta. Az autós ülést kevesebbet, de örülök hogy volt. Abban vittem le a gyerkőcöt a kocsiba meg vittem be pl anyukámékhoz is.
Viszont a sport részt alig használtuk, de csak mert nagy kocsink volt. BKV-val járok naponta és el sem bírnám azt a kocsit gyerekkel együtt.
Ha ma vennék egy újat akkor valószínű egy gb qbit plus lenne mózessel és hordozóval. Esetleg ha kicsit nagyobb akkor egy cybex balios s. De mindenképp 3 funkciósat vennék.
Hasznaltunk hordozot autosuleskent 6-7 honapig, a mozest a babakocsin kb 5 honapig, majd a sportreszt. Szerintem mindegyik jo es hasznos. (3 gyerek van, szoval volt mar szerencsem sok babakocsihoz/autosulesjez).
De!
En olyan 3 az 1-ben babakocsit nem talatam, amit egyben megvesz az ember es minden szuper rajta. Legalabbis nekunk.
En tuti nem raktam volna ujszulottet 0-36-os autosulesbe, mert azoknak nem igazan jo a torestesztje. De hordozo es hordozo kozott is nagy kulonbsegek vannak, ami a biztonsagot illeti. A 3:1 babakocsik legtobbjehez gyenge minosegu a hordozo. Ha pedig nem, akkor meg olyan nehez/nagy maga a babakocsi, hogy azt 2-3 evig biztos nem akartam hasznalni, azert viszont nem adok ki penzt, hogy eltologassam benne a babat a mozesben, majd ahogy ulni tud venni kelljen es kisebb/konnyebb sportbabakocsit. Mert sokan ezt csinaljak.
En vegul bugaboo bee 5-ot vettem a harmadik gyereknek. A vazra adapterrel csatlakoztathatok a legprofibb hordozok, ha kell. Mondjuk en nagyon ritkan raktam fel, nehany alkalommal csak, mert nem szerettem abban tartani a gyerekeket. Vettem hozza mozest (ez opcionalis, mert a babakocsi rendes ulese elore/hatra nezve felrakhato, teljesen fektetheto es lehet bele rogziteni puha falu mozest, akkor nem kell a merev falu mozest megvenni, de nekem az jobban tetszett).
Azota pedig rendes ulessel hasznaljuk es meg igy is keskeny, konnyu, jol iranyithato a kocsi, akkor is, ha 13 kilos gyerek van benne, nem kell masikra cserelni.
Szoval igen, ebben a formaban jo a 3:1 babakocsi, ha kulon-kulon ossze lehet valogatni a reszeket hozza az egyeni igenyeknek megfeleloem. Akkor nincs ertelme, ha egyik resze sem felel meg az igenyeknek, csak azert veszi meg az ember, hogy minden egyben meglegyen (vagy epp kinezet, ar, stb miatt). Akkor abbol csere lesz es megbanas...
Olyan kocsink van, aminek a sport részét mózessé lehet alakítani, így mondhatom maximálisan ki lett használva a kocsi. A mózest szinte sosem használtuk, mert 5 hónapos koráig nem maradt meg babakocsiban a fiam, így hordoztam. De az autós hordozó meg utána a sport rész az már nagyon hasznos volt.
Előre nem tudhatod te sem mi fog tetszeni a gyereknek. Ez vhol lutri. Esetleg érdemes olyan kocsit venni, amit van lehetőség kiegészíteni később ha mégis úgy látszik elkél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!