Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Akinek van triciklije nem...

Akinek van triciklije nem használ babakocsit? Másfél éves kislányom karácsonyra kap egy triciklit, akkor már feleslegessé válik a sport babakocsink?

Figyelt kérdés
2019. dec. 11. 21:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hetes, én is kérek abból, amit szívsz.
2019. dec. 18. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi csak jo idoben használjuk. Télre el is tettuk. Ha hüvös van, esik fuj stb jobb a babakocsi.
2019. dec. 18. 19:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom sose maradt meg se a babakocsiban se a triciklibe. Így hordoztam. 18 hónaposan jött el az, hogy a tricikliben megmaradt a babakocsiban még akkorse. Így a babakocsit eladtuk. Nyáron triciklizünk, télen a saját lábán jön, vagy csatos hurciban viszem hosszabb kirándulásra. Már 15 kg, de ilyenkor télen úgyis csak 1 - 2 alkalommal kirándultunk, így legtöbbször a saját lábán jön.

Nekünk bejött a tricikli, de ki kellett várni azt a kort.

2019. dec. 19. 07:10
 14/14 anonim ***** válasza:
7 es, mi az a baba sajt? Nagyon érdekel hogyha baba sajtot okoz a tricikli, akkor lehet nem veszek megse
2020. dec. 22. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!