Ilyen babakocsit keresek, van ilyen?
sport babakocsi
egyszerűen lapra csukható az üléssel együtt
vízszintesig dönthető(újszülött kortól)
megfordítható az ülése
100.000 ft-ig
Mamas and papas flip xt,ocarro ezek mind ilyenek. Keress ra nezd meg. Bar ezek dragabbak sokkal.
Viszont ha erdekel hasznalt,en eladom a flip xt2-met
2, a flipXT-től én is megszabadulnék :D Borzasztó s.ggnehéz kocsi. Fogás sincs rajta, rögtön visszaküldtem.
Cybex balios S remek. 80-ért vettem akcióban. Az van most nekünk. A Mamaspapas-t még az első gyereknél használtuk.
En nem szabadulnek a flip xt-tol,vagyis na, nekem van egy 3,5 eves lanyom. Meg most is hasznalna ha tehetne,mert imad babakocsizni. Csakhat leszoktato fazisban vagyunk,mert ikrekkel vagyok terhes,januarban szulok,nem tudok 2 kocsit tolni.
Azert is akarom eladni a flip xt-t,mert igy megvan a 3 gyerek,es valszeg nem fog mar kelleni nekunk.
De azert gondolkodunk egy 4.ben is 😛 ha senki nem veszi meg,en megtartom,mert messze menokig az egyik legjobb kocsink,minden szempontbol. Nekem nem tunt fel h nehez lenne,de szamos elonye van viszont. Nekunk ez mar a sokadik babakocsi,es ennel allapodtunk meg,mert ez valt be a legjobban :) ugyh en tudom ajanlani :)
Igaz tularazottak a mamasos cuccok,de nem is mennek tonkre,se a ruhak sem a tobbi dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!