Hordozósok! Mi a véleményetek erről a hordozóról?
Én jónak nézem. Első baba lesz, hordozni szeretnénk a férjemmel, én magamnak egy kendőt néztem ki, de el nem tudom képzelni hogy a férjem azzal próbálkozzon.
Ahogy nézem jó pózban van a baba lába, M alakban ahogy kell, de nem tudom eléggé M alakban van-e. Gondoltam szakavatottakat is megkérdezek :)
Köszi a válaszokat!
8-as butaságot ír. Csatost totyogos kortól ajánlják. Ülni tudástol nezhettek mei tait. Előtte minden csak kompromisszum, nem jó a babának.
Amit linkeltel, az inkább kenguru, kicsit jobb kiadásban.
Egyébként az én férjem is tudott rugalmas kendőben hordozni. Ha van kedve hozzá, megtanulja. Ha nincs, csatosban se fog hordozni.
Most akkor nem jó a Liliputi? A leírásban az van hogy:
Elöl, háton és csípőn hordozáshoz
3,5 kg-tól 20 kg-ig
Kicsatolható újszülött betéttel
Állítható magasságú body az ortopédiailag ideális testtartástért
Terpeszbővítővel a térdhajlattól térdhajlatig való támasztásért
Állítható és lezipzározható alvócsuklyával
Megújult szabásvonalak a baba és a mama kényelméért
Optimális súlyelosztás a vállra és derékra
Minimális önsúly, könnyű használhatóság
Csak e célra szőtt és festett, GOTS minősítésű biopamut alapanyagok
Megfelel az MSZ EN 13209:2016 szabványnak
Egészségpénztárak által támogatott
Még van időm megvenni bőven, csak annyit mondtam anyának hogy majd kell a segítsége venni.
11. Nem igaz, amit írsz, urban legend.
Semmi köze ehhez az ülni tudásnak.
Ha megfelelő eszközt választ, akkor csatosba is lehet pici babát is venni.
A babának az számít hogy jó lefyen a pozíció és ideálisan szorosan rögzüljön az anyán. Sokak szerint a kendő a legpuhább, legromibb, sok tanácsadó is először azt javasolja, de ettől még megfelelően kiválasztott csatos nem káros.
17. De mért? Az a kérdés hogy az eszköz megfelelő méretű-e, jó-e a lábak és a hát helyzete és jól tartja-e a babát.
Tudom, hogy a kendő szép és romantikus, nekünk is volt rugi kendő, de 3 hónapos vagyis 6kg-os koràban nekünk jött a Magyarinda csatos, hordozói tanácsadáson kaptuk, teljesen jó. Könnyű ki-be tenni a babát, nem ér le a földre, és a pozíció meg ugyanaz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!