Újszülöttnek tuti nem jó.
Nagyon merevnek tűnik, és nem látni, hogy ül benne a gyerek. Szerintem kényelmetlen lehet a gyereknek.
A horror áráról nem is beszélve...
Az ára nekem nem számít.
Gerincmerevítős és széles terpeszben van benne a kislányom aki már 4 hónapos. Aki szerint nem, mi a baj vele?
Kenguruban vagy megmarad vagy nem a gyerek. Nekem van egyszer sem tudtam beletenni még a lányomat pedig próbálkozom
Azt írják hogy újszülött kortól való de csak 3,5 kgtól
Az én babám 3 kg-mal született most már 5 kg de még mindig hatalmas neki egy átlag kenguru
Ebbe még természetesen nem próbáltam vele de én anélkül nem vennék kengurut,hogy nem próbálom bele a gyereket
(bár mennyibe is kerül)
Bár nem kérdezted de az Elefániban 39 000 Ft ugyanez
Pont a gerincmerevítőtől szar, mint írták.
A helyes tartásban c betűt formál egy ekkora gyerek gerince.
Upsz... Szóval horror áron ártasz a gyereknek! ;)
Az egyedileg készítetett full kendős ringám, ami tökéletes ortopédiailag, nem került ennyibe.
Én se szeretem a kendőt, mi ezt vettük
Nem tudom mennyire egészséges, szerintem semmi baj nincs vele, de mi alig használtuk, a babakocsi sokkal jobb és megspóroltad a hordozók árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!