Ti hogy sétálnátok ebben az esetben?
Szívesen sétálok nagyokat minden nap a 2 hónapos babámmal.
A babakocsit nem szereti, nagyon ritkán használjuk. Kendőben szoktam vinni, van, hogy 2-2,5 órát is megyünk így és alszik. De most 3 napja úgy fáj a hátam, hogy nem bírom hordozni, kell egy kis pihenő. Most 3 napja babakocsival mentünk. Torkaszakadtából ordít... Többször kiveszem, vigasztalom, visszateszem, megint ordít... Van, hogy segít, ha előre-hátra lötyögtetem, és elalszik... Máskor a göröngyös út nyugtatja meg. Viszont csak kb fél órát alszik benne, utána ébred és megint üvölt... Ma aludt 1 órát, mert hasra tettem, bekapta az ujját és elaludt. De tiszta kínlódás, egy boltba se tudok így vele bemenni... Sajnálom nagyon, hogy így sír, de akkor is kell a friss levegő, nem ülhetünk itthon 2 hétig, vagy ki tudja meddig, amíg javul a hátam.
Ti hogy csinálnátok?
Ha másba nem marad meg, kibír abban fél órát. És ha több órás autóútra vinnéd?
Mi nem autóztattuk szinte semmit, de kéthetente 1x az apja abban sétált vele, mert a mózest nem bírta.
Jó. A sportrészbe ne tedd, autós hordozóba ne tedd, ne légy idióta hurcis anyuka, ne sétáltasd üvöltve, márpedig a Mózesben üvölt, legyen levegőn napi 3 órát - so?
Szerintem itt amíg az anyukának megjön a meitai vagy megjavul a háta, addig napi 30 percet nyugodtan kibír benne. Van, aki a lakásbab is abban tartja (ez nyilván nem jó), viszi magával szobáról szobára.
A teljesen vízszintes sem jó nekik, mégis olyan is van, aki egész nap a kiságyban tartja, meg a pihenőszék sem jó nekik. Meg a felnőttek ágy sem jó. Meg a játszószőnyeg sem jó...
Valamilyen kompromisszumot mindenki köt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!