Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ti hogy sétálnátok ebben az...

Ti hogy sétálnátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Szívesen sétálok nagyokat minden nap a 2 hónapos babámmal.

A babakocsit nem szereti, nagyon ritkán használjuk. Kendőben szoktam vinni, van, hogy 2-2,5 órát is megyünk így és alszik. De most 3 napja úgy fáj a hátam, hogy nem bírom hordozni, kell egy kis pihenő. Most 3 napja babakocsival mentünk. Torkaszakadtából ordít... Többször kiveszem, vigasztalom, visszateszem, megint ordít... Van, hogy segít, ha előre-hátra lötyögtetem, és elalszik... Máskor a göröngyös út nyugtatja meg. Viszont csak kb fél órát alszik benne, utána ébred és megint üvölt... Ma aludt 1 órát, mert hasra tettem, bekapta az ujját és elaludt. De tiszta kínlódás, egy boltba se tudok így vele bemenni... Sajnálom nagyon, hogy így sír, de akkor is kell a friss levegő, nem ülhetünk itthon 2 hétig, vagy ki tudja meddig, amíg javul a hátam.

Ti hogy csinálnátok?

2019. szept. 21. 16:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ezt akartam kerdezni, hogy hol viszed, elol mar valoszinuleg tul nehez, 5-7 kilo folott csipon, vagy haton erdemes vinni. Kendoben batyukotessel hatra lehet tenni ujszulottkortol. En elmentem csontkovacshoz, helyrerakta a hatam, aztan a joga segitett, illetve maga a hato. hordozas.
2019. szept. 21. 18:48
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
Ha a fejet pluszban meg szeretned tamasztani, egy sallal meg tudod.
2019. szept. 21. 18:52
 13/20 anonim ***** válasza:
De amúgy a sportrészt már szeretni szoktàk.
2019. szept. 21. 18:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Jaj nehogy te is betedd az autós hordozóba sétálni a gyereket, mint ahogy itt ajánlják, mert nem arra van! A gyártók sem ajánlják, mert terheli a gerincüket! Arra van, hogy megvédje a gyereket esetleges balesetkor, nem nézelődni. 2 hónapos baba meg alig lát, nemhogy nézelődne...
2019. szept. 22. 16:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha másba nem marad meg, kibír abban fél órát. És ha több órás autóútra vinnéd?

Mi nem autóztattuk szinte semmit, de kéthetente 1x az apja abban sétált vele, mert a mózest nem bírta.

2019. szept. 22. 17:37
 16/20 A kérdező kommentje:
14-es, akkor mit javasolsz? Ne vigyem ki? Toljam a mózesben üvöltve, amíg ki nem merül a sírástól? Vagy hogy menjünk sétálni?
2019. szept. 22. 18:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Hosszú úton is meg kell állni vele kicsit kivenni. Nem tudom miért terjedt el, hogy egy biztonsági rendszerben kell gyereket sétáltatni. Az orvos is figyelmeztetett, hogy az a póz nem jó a kis gerincének, hisz nincs körülötte magzatvíz, ami tehermentesíti. Mondjuk én taligába sem tolom ki, mert abban nem sír. Mert nem arra való.
2019. szept. 23. 10:17
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen igen, ezt értem, de megoldást nem tudsz javasolni a problémára?
2019. szept. 23. 14:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Jó. A sportrészbe ne tedd, autós hordozóba ne tedd, ne légy idióta hurcis anyuka, ne sétáltasd üvöltve, márpedig a Mózesben üvölt, legyen levegőn napi 3 órát - so?

Szerintem itt amíg az anyukának megjön a meitai vagy megjavul a háta, addig napi 30 percet nyugodtan kibír benne. Van, aki a lakásbab is abban tartja (ez nyilván nem jó), viszi magával szobáról szobára.

A teljesen vízszintes sem jó nekik, mégis olyan is van, aki egész nap a kiságyban tartja, meg a pihenőszék sem jó nekik. Meg a felnőttek ágy sem jó. Meg a játszószőnyeg sem jó...

Valamilyen kompromisszumot mindenki köt.

2019. szept. 23. 15:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Miert nem teszed hatra kendoben?
2019. szept. 23. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!