Milyen kengurut hordozót vegyünk, 1 hónapos kortól lehet már?
mamas and papas morph babahordozó kenguru
ezt a tipust néztük ki van valakinek ilyen vélemény esetleg köszönöm
Nekünk rugalmas kendő volt. 3 hónapos korától Magyarinda csatos.
Kifelé hordozni tilos.
Én Little Frog kendőt vettem, az előző gyerekkel Amazonast használtunk, árban mindkettő olcsóbb kategóriás, kifejezésre kisbabás kendő. A naggyal utána csatosra váltotunk 8 hónapos korában.
A kenguru árt a gyerek gerincének.
Kit pontoztak le, és kik a kengurusok?
Amúgy ez a kenguru név kétes, mert van, aki a mei tait és a csatit mindet kengurunak hívja.
Én nem pontoztam le senkit, én írtam hogy Magyarindánk van, ezek a minőségi csatik megfelelők a baba gerincének (Manduca, Emei, Bondolino, Physio stb), nem rosszabbak, mint a kendő. A kendő kényelmesebb sokaknak és a babát jobban körülöleli pl egy belülzsebes kötéssel, ezért érthető, hogy nèpszerű.
De az nem igaz, hogy a csatosakat csak ülni tudástól lehetne adni. Tévhit.
A rossz értelemben vett kenguru (a 70-es években használtakhoz hasonló, amiben vagy kifelé van a baba vagy befelè, de az M-pozíció nem teljesül) minden életkorban káros. Brendonban is árulnak ilyen szrt.
Sok védőnő akár orvos keveri ezeket az eszközöket.
Érdemes a területi hordozós klubba elmenni. Ott kipróbálni és bérelni is lehet és képzett hordozási tanácsadó segít.
Előző vagyok.
Megnéztem ezt a Morph szörnyűséget.
Ez egy káros, veszélyes eszköz. Semmiképp ne vedd meg. Nézd meg, hogy lóg benne a baba làba. A csípőízületet nem tartja, ezzel ficamra hajlamosít. A baba háta egyenes, a gerince tartja a súlyát. Ga kisfiú, akkor a herék is károsodnak.
A hordozo.hu oldalon nézelődj. De ne vegyél semmit anélkül, hogy ne próbálnád ki egy pár napra és ne hordozási tanácsadó adná.
Kendő 8 kilós koráig.
Kenguru remélem egyszer elpusztul, nincs kor, aminek ajánlott. Max ha valakinek nincs csont a lábába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!