Babakocsit vennék, de nem találom a megfelelőt?
Egy ideje keresem a számunkra megfelelő babakocsit. A lényege, hogy esernyőre csukható legyen és terepre való. Nem a városban lakunk és a kocsi is kicsi ez a kettő fontos szempont.
4 vagy 3 kerekű lényegtelen csak ne legyen horror összeg. Tud nekem valaki segíteni ebbe mit ajánl vagy hol nézzek körbe? Már nagyon kezdek elkeseredni..
Az esernyőkocsik többsége kiskerekes és nem terepre való.
Fuss neki még egyszer! Amúgy a nem horror összeg sem egzakt. Újonnan 70-90 körül vannak a jó, strapabíró sportkocsik.
(Egyébként létezik olyan lapracsukható, ami kisebb helyet foglal el, mint egy esernyőkocsi.)
Az esernyőkocsik nem terepre valók, kompromisszumot kell kötni valamiben. Én most így a Cybex Eezy S+ ajánlom, picikére csukható, könnyű: 7kg és nagyobb a kereke. Az ennél kisebb kerekű Cybexünk simán elmegy bárhol, gondolom akkor biztosan ez is. Az, hogy neked mi a nem horror ár azt nem tudom, nekem ez abszolút a belefér kategória, főleg, hogy magasra tetted a lécet.
Jesszus ... 8 eve egy ilyen kocsi meg csak 15e volt...
Bakker de h nem most vagyok terhes 😀
Amigy nekunk girafe club volt, hasznaltam (3x hasznaltak szinte uj volt) vettem 8e
Folduton is elment 2 evig hasznaltam jo allapotban maradt igy is 🙂
GB Qbit plus babakocsit ajánlanám. Nem esernyőre, de nagyon kicsire összecsukható egy kézzel.
A GB Qbit-nek kisebb a kereke, a GB Qbit plusnak viszont már nagyobb, könnyebb tolni terepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!