Mit gondoltok a Zóra és a Zorán név párosról?
A kismagzatainknak nagy valószínűséggel ez lesz a párosa.
Nektek, hogy tetszenek ezek a nevek?
A Zóra nem tetszik, valahogy olyan komor, bánatos hangzású. Viszont a Zorán tetszik, az olyan férfias, és erős.
De a ti babáitok lesznek, nektek kell tetszenie a neveknek! :)
Zora esetleg.... hosszú ó-val gagyi.
A Zorán úgy ahogy van nem tetszik.
Mindkettő tetszik külön-kulon, ikreknek viszont nekem nagyon összecseng.
Nekem is ikreim vannak, két fiú teljesen különböző nevvel, meg így is előfordul, hogy rossz néven hívok valakit.
Nagyon gaz.
Meg kulon tetszenenek, de ikreknek rettenetes.
Most elgondolkodtunk a Zora neven. Zorinát azt teljesenem kilőttük, bár aki szeretné az becézheti így a picit.
Mivel ugye egy kislány lesz és egy kisfiú így gondoltuk nem lesz keverhető a nevük. A családban van még egy másik ikerpár is, az ő nevük Olivér és Olívia. Hasonlóak, de eddigi öt évük alatt senki nem cserélte fel a neveiket.
Szerintem elég gáz az ilyen hasonló név, főleg ikreknek. Mindig valami meseszereplők jutnak róla eszembe, ott szoktak egybecsengő, béna neveket adni (Minnie és Mickey; Lolka és Bolka; Ed, Edd és Eddy).
A Zorán nem rossz amúgy, a Zóra nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!