Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt aki megúszta hasfájás...

Volt aki megúszta hasfájás nélkül?

Figyelt kérdés

Kisfiam rettentő sírós volt. Hol a hasa, hol a foga, hol bármi más miatt. Évekig nem aludtunk rendesen.

Kislányom szerdán hajnalban jött világra és egyelőre minta baba. Kicsit rettegek hogy mikor múlik el és csap át a másik végletbe :(

2019. júl. 21. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ez sokban függ tőled is. Sírósabb a lányom ha rosszabb kedvem van, álmos vagyok, stresszes és nyugodt mintababa mikor én is az vagyok. Kb 2-3 hétig volt hasfájósabb az én lányom, de akkor sem volt vészes. Ne aggódj előre, gratulálok a picihez :)
2019. júl. 21. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
A lányom 2 hónapos, neki múlt héten kezdődött...már azt hittem, megússzuk. Remélem azért nála is bejön a 3 hónapos határ és elmúlik akkor. Azért mert a kisfiam sokat sírt, egyáltalán nem biztos, hogy ez a picike is az lesz.
2019. júl. 21. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:

3 gyerek van, csak a legkisebb volt hasfajos, a ket nagyobb nem.

De neki is kb csak 4 hetes kora korul kezdodott es 3 honapos volt, amikor aprankent megszunt.

Ezt leszamitva egyebkent jol evo es alvo baba volt, az elso negy hetet szinte ataludta, csak enni ebredt. Es abban a ket honapnyi hasfajos idoszakban is sokat aludt, ha a pocakja rendben volt es tudott pukizni/kakilni rendesen.

A kozepso gyerek amugy rossz alvo volt es siros annak ellenere, hogy a hasaval semmi baj nem volt soha. 5 eves volt, mire neha ataludta az ejszakat, most 9 es a mai napig rossz alvo (keson alszik, koran kel, kozben is megebred). Kb az eletenek elso ket hete volt, amikor jol aludt...

2019. júl. 21. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
A fiamat észre sem lehetett venni
2019. júl. 21. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
4 gyerekemből 2 volt hasfájós. Az éjszakát viszont harman 4 hónapos koruktól átaludták. Vagyis néha van ébredés fog, betegség miatt, de nem vészes.
2019. júl. 21. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a lányom volt rettenetes hasfájós, sokat éjszakáztunk mellette. A fiacskám mikor megszületett én is tartottam tőle, hogy megismétlődik és ő is hasfájós lesz. Párom mondta viccesen, hogy annál rosszabb nem lehet mint volt a lánynál. De nem, soha sem fájt a hasa, hagyott minket aludni, éjjel felébredt, szopizott, böfizett és adudt is tovább.
2019. júl. 21. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom nem volt hasfájós, most öt hónapos, soha nem sírt a hasa miatt.
2019. júl. 21. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!