Baj, ha még csak két hete kezdett kúszni a babám, de már négykézláb hintázik?
Figyelt kérdés
A tesója igazi kis kommandós volt, 3 hónapig kúszott mászás elôtt. Ô meg alig kezdte el, rendesen még nem is tud, de már mászna.
Ez kimaradásnak számít? Elég, ha mászik majd, de nem nagyon kúszik?
2019. júl. 21. 15:03
1/6 anonim válasza:
Lányom se erőlteti a kúszást. Kúszást teljesen kihagyva négykézláb hintázott először. Aztán most hárafelé "kúszik" azaz négykézlábra áll és hátra csúszik. Előre csak hason nyújtózik ha játékért nyul. A védőnő azt mondta nyugi van, a hátrafelé haladás kis kúszás, nem csak az előre. Nekem is fura mert a nagyobbik, heteken át közlekedett előre kúszva mielőtt négykézlábazott volna.
Szóval nem baj :)
2/6 anonim válasza:
Nem.Már 2 hétig csinálta.Ha esetleg először körbe kúszott és aztán hátra és csak azután előre akkor már több ideje is kúszik mint 2 hét.Állítólag az a lényeg, hogy vagy kúszással vagy mászással hosszabb ideig közlekedjen, hogy az idegi kapcsolatok létrejöjjenek.
3/6 anonim válasza:
Nem, az elvárás vagy az egyik vagy a másik
Lányom cssak körbekúszott
Sosem elôre hátra
Most meg 6 hónapja mászik
Kapaszkodva másnapra felállt
4/6 anonim válasza:
Az enyém nem kúszott, megkérdeztem gyógytornászt, azt mondta vagy kúszni, vagy mászni kell, de nem baj ha az egyik kimarad.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez megnyugtató. Zöldet nyomtam mindenkinek.
2019. júl. 21. 19:04
6/6 anonim válasza:
Nem baj.Az enyém még mielőtt kúszott volna,elkezdett négykézláb hintázni.Aztán elkezdett kúszni,de csak a kezével húzta magát.Utána rendesen,váltott kéz,váltott láb.És most mászik..Járunk dévény tornára,nekünk azt mondta,hogy a mászás a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!