Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babák mindig sírva ébrednek?...

A babák mindig sírva ébrednek? 2-3 hetes babátok mennyit sír? Mert az enyém sírva ébred, utána eszik, és ha nem alszik el közben, akkor képes órákat eszméletlen hangerővel ordítani. Hasa fáj, Espusiman-t kap, masszírozom, sétálunk. Semmi. Ötlet?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez ilyen sajna, majd kinövi. A hasfájást is, és kevesebbet fog sírni. Ha betölti az 1 hónapot próbáld neki a Gripe Watert, vagy adhatsz neki Aloe Aktivátort a hasára.

Nekünk ez a kettő segített, se az infacol se az espumisan nem ért semmit. 2,5 hónapig üvöltött szegény szinte állandóan, aztán egyik napról a másikra elvágták a hasfájást, pedig én sem hittem volna hogy kinövi:) Kitartás!!

2010. júl. 11. 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:
3-4 hónapos korától már egyre jobb lesz, addig kitartást! ;)
2010. júl. 11. 12:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi egyáltalán nem voltunk sírósak, max. akkor, ha éhes volt, és nem kapott gyorsan cicit. De nem ébredt sírva, és ha nem volt éhes, akkor nem sírt. Amúgy hasfájósak voltunk,de akkor sem sírt.

Szerintem, ahogy elmúlik a hasfájás, a sírás mennyisége is szűnni fog.

2010. júl. 11. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!