9 hós lányomnak "szóköz" van a felső metszőfogai közt. Mindenkinek így nő, vagy a papa fogait örökölte és így is marad?
Figyelt kérdés
2008. nov. 13. 21:51
1/7 anonim válasza:
Valszeg örökölte. Fogszabályzóval (elég az éjszakai is) gyönyörűen összelehet húzni. Persze még ahhoz elég fiatal. Sztem egy jó darabig így marad a foga, de az is lehet h minél nagyobbra nő és minél idősebb lesz annál jobban kezd összehúzódni az a rés.
2/7 anonim válasza:
Ezt fogszabályzóval biztos, hogy lehet majd korrigálni. Nekem is volt egyébként, a maradandó fogam is úgy nőtt, és fogorvossal koronát rakattam rá. De nagyon megbántam, mert állítólag az állt jól az arcomhoz, úgy szoktak meg az emberek. Szerintem a Te kislányod is nagyon helyes lesz ezzel a foggal, de mondom, várj vele, és vidd el dokihoz, ha nagyon zavar.
3/7 anonim válasza:
az en lanyomnak is ugyvan a foga es az anyosomnak is valoszinuleg tole orokolte:)
4/7 anonim válasza:
Szia! Keresztfiamnak is ilyen volt, de ahogy kijött a többi foga, csökkent a hézag. Most kisfiamat nézegetem, mert neki is van, de a jelenlegi 8 fogacska még nem hozott látványos változást. Szóval lehet, hogy elmúlik, vagy legalábbis csökken majd a rés.
-Macska-
5/7 anonim válasza:
Nekem 10 éves koromig legalább 3mm rés volt ott. Aztán (ne értsétek félre,de tényleg) nekem lett a legszebb fogsorom az osztályban. Ez még alakulhat magától is.
6/7 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel szerintem ráérsz akkor foglalkozni, mikor kipotyognak a tejfogak, és jönnek a maradandók. Az én kislányomnak egész más volt a tejfoga, Ő most váltotta a nyáron. Úgyhogy fogszabályzással majd csak akkor kell foglalkozni, ha akkor is rés lesz köztük, vagy esetleg nem úgy áll ahogy kéne.
7/7 anonim válasza:
Szia! Az unokaöcsém 4 éves lesz. Az alsó és felső fogsora minden foga között rés van. Senkitől nem örökölte.
A lányom 8 hónapos, 4 foga van fent, 4 foga van lent. Minden foga között réssel. Nem hinném, hogy az unokatestvérétől örökölte.
Szerintem, amikor a tejfogak kihullanak a maradandó fogak majd sűrűbbek lesznek, vagy mi is fogszabályozzuk.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!