Milyen samponnal mossátok a pici haját?
Gyógyszertári furdető krémmel fürdetem a 3hetes csöppségem. De a haját nem szeretném azzal mosni.
Melyik az a baba termék ami talán a legkíméletesebb. Elég sok és hosszú haja van tehát mindenképp szeretnék venni valamit. Az új Baby dove (az én bőröm csak a dovet viseli el) vagy nivea Baby?
Köszönöm a válaszokat!
Én személy szerint babe sampont használok kisfiamnál a koszmó miatt, én a Dove babyt nem ajánlanám, nekünk legalábbis nem volt jó, a Nivea talán..
Mielőtt választasz ajánlanám figyelmedbe ezt a cikket [link]
Köszönöm a válaszokat!
Sok hasznos infót tudtam meg!
Természetesen minimális haj mosásra gondoltam, de azt meg muszaj mert amikor bukik vagy folyik ki a tej a szájából meg ha nagyon vigyázok is olyan lesz oldalt és hatul a haja idővel illetve nyár is van. Van hogy megizzad. Eddig vízzel mostam át a 2het alatt mióta itthon vagyunk úgy 2-3x de ha teszek rá egy csepp Sampont nem hiszem h baja lenne tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!