Milyen samponnal és milyen gyakran mossátok babátok haját?
OFF:de ez engem is érdekelne!
5 hós a lányom heti 2x mosom meg neki,de nem külön samponnal,hanem csak a fürdetőjével.Nem tudom,hogy az jó e neki,vagy vegyek sampont?
az én kisfiam igazi hajasbaba.
babydream (rossmann) és babylove (dm) fürdető és sampon 2in1-et használunk, felváltva, mikor hol vásárolok :)
mindkettő nagyon jó teszteredményeket ért el, és tényleg jó. már 3 hónapos kora óta használjuk, csak ajánlani tudom. én is kipróbáltam már, nem csípi a szemet.
a gyógyszertári fürdetőt sajnos csak nehezen tudtam kimosni a hajából, ezért váltottunk.
Nálunk minden napos a hajmosás. Amíg csak a kiskádban tartottam őket, akkor is átöblítettem a hajukat. Most már(2,5 4évesek) igencsak érdekes dolgok jönnek ki a hajukból, és csak a fürdetővel átöblítem nekik.
(ha csak vízzel, akkor ázott kutya szagúak, és ronda a hajuk, ha ki se mosom nekik, akkor ahol koszosabb ott vakarják, inkább mosom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!