Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vett már valaki Fisher-Price...

Vett már valaki Fisher-Price tanuló kutyúst a babájának, megéri?

Figyelt kérdés
Azt szerettünk volna venni 10 hónapos kislányomnak karácsonyra, el is mentünk megvenni egy bevásárló központba, kipróbáltam és nem mondja végig a dalocskát, mondókát...pl. " az elment vadászni" kezdetű mondócskánál az " iciri piciri mindmegette" sort nem mondta. Tényleg csak félig mondja el? Mert akkor töröm a fejem más ajándékon. Van pár F.P. játékunk, szerintem nagyon jók, nem akarom elhinni, hogy ennyi pénzért ez ilyen gagyi...
2008. nov. 13. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy le van kódolva, de nem tudom hogy. Tuti hogy végigmondja.

A 9 hós lányomnak megvette a nagyi ajándékba, bár én nem akartam, mert nem lehet kimosni... Majd meglátjuk, beválik-e.

2008. nov. 13. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is vettem már F. P.játékot és nagyon kétségbe estem, hogy csak félig mondja el a mondókát, mire a férjem rájött, hogy az elem ki van támasztva egy kis műanyaggal, és azt ki kell húzni. Remélem tudtam segíteni.
2008. nov. 13. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi kaptunk ajándékba, igaz, még nem igazán használjuk, mert még csak 4,5 hónapos a kislányom.

Viszont több ismerősöm vett már a gyerekének és nagyon hasznosnak találták, szeretik a gyerekek, ezért merem ajánlani. Pl. az Auchanban is szoktam látni akciós áron.

Egyébként végigmondja a mondókákat és az énekeket, csak épp a tesztverziót lehet a boltokban meghallgatni és ahogy az előző válaszoló is írta, az elemnél kell egy műanyag csíkot kihúzni és már tökéletesen működik is!

2008. nov. 13. 22:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akkor ma meg is veszem, mert a Corában most csak 6 e Ft.
2008. nov. 14. 07:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Dejó, hogy mondod :)
2008. nov. 14. 08:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi 12ezerért vettük. :(( Most 5hós , de nagyon szereti, és mikor nagyobb lesz, még jobban tud majd örülni neki, mikor már ő maga fogja tudni "nyomogatni" a lábával. 6ezerért mindenképp megéri. Ha nagyobb lesz, akkor már ennyi mondókát tutira fog ismerni, ami rajta van, már csak azért is. :)
2008. nov. 14. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!