Hány hónaposan ül a baba?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 09:00
1/9 anonim 

válasza:

változó, minden gyerek másképp fejlődik..
2/9 anonim 

válasza:

Az én kisfiam 7,5 hónaposan ült fel magától, addig csak próbálkozott vele. De tényleg minden baba máshogy fejlődik. Az egyik már 5 hónaposan ül, a másik csak 10...
3/9 anonim 

válasza:

Az enyém 4 hónaposan ült fel először.
4/9 anonim 

válasza:

Az én kislányom 7 hónapos korától ül hosszú ideig egyenesen, de csak a 8. hónap vége felé kezdte el azt játszani, hogy magától felül mászás közben, aztán vissza, és így tovább. Nálunk most ez megy egész nap :-)
5/9 anonim 

válasza:

ha felhúzzák őket, vagy ültetik őket, akkor már korábban meg tudnak ülni, de MAGUKTÓl csak később tudnak felülni (általában mászásból vagy oldalt fekvésből tornázzák fel magukat) Az enyém 7,5 hónapos múlt, mikor először felült egyedül.
6/9 anonim 

válasza:

Ülni már 4 hónaposan is képes kisebb segítséggel, vagy felhúzni magát ülésbe segítséggel (fogja a kezedet), de egyedül felülni és megtartani magát, mint ahogy mi is ülünk, később. Nálunk 7 hónaposan ült fel egyedül rendesen.
7/9 anonim 

válasza:

Szia! Az én kicsim, 9 hónapos és most kezd próbálkozni azzal, hogy egyedül felüljön:)R(
8/9 anonim 

válasza:

Az én lányom 1-én volt 6 hónapos.3napja húzza föl magát és ül önállóan.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. júl. 12. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!