4 hónaposan 9 kilós baba?
Anyukák megvigasztalnátok? Ma voltam a munkahelyemen egy boltban dolgoztam és az egyik munkatársamnak most 4 hós az unokája és 9 kg. Meglátta az enyémet aki most 3 hós és azt mondta rá milyen kis soványka, mind a kettő anyatejes. Nekem
ez nagyon rosszul esett mert szépen hízik most 6 kg és 63cm az enyém. Szerintem az ő babájuk nagyon kövér én soknak tartom a 9 kg-ot. Amúgy meg nagyon utálom ezt az összehasonlítást, nagyon kiakadtam ezen a sovány szón, szerintetek sem sovány igaz 3-hósan 6-kiló az nem sovány?
minden baba más.
tény, hogy a te babádnak ideálisabb a súlya, de azért nem kéne lekövérezni a másik babát. szerintem...
Persze minden baba más, de mivel az övéké 4 hónaposan 9 kg, ezért nekik ez az etalon. Ehhez szokott hozzá a szemük, persze, hogy ahhoz képest a tiéd soványnak hat. Persze, hogy nem az, teljesen ideális és normális, az én kisfiam 3 hósan csak 5 kg volt, és ő is jó húsban volt.
Amúgy nem akarom bántani a másik babát, de tényleg rengeteg az a 9kg! Még akkor is ha nagyobb alkatu baba. De mindegy, nem kell felvenni az ilyen megjegyzéseket, biztos nem megbántani akart, csak az ő szemében tényleg soványkának tűnt a te babád, mert nem ahhoz van szokva.
Igen igazatok lehet, csak az a dicsekedős hangsúly kész voltam. Egyébként tényleg kap teát de azt nem tudom,hogy cukros-e. Meg elgondolkodtam azon is, hogy ilyen hirtelen
hízásnál vajon normálisan utána tudnak fejlődni a csontok, ízületek, izmok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!