Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti mászó babátok is "...

A ti mászó babátok is " önállósodott" játék szempontjából?

Figyelt kérdés
Amíg csak egyhelyben feküdt sokat játszottunk,mesekönyveztünk együtt,labdáztunk,most nem ér rá egy percet se mászik mindenfelé,mindent megpiszkál, pakol. Ennek is nagyon örülök, de így hogy ilyen jól elvan egyedül, olyan érzésem van,mintha nem foglalkoznék vele,csak ott vagyok figyelem, persze beszélek hozzá, de ha ő " beszél" , eljátszik,én csak hallgatom. Éneklés,mondókázás is már csak akkor van ha kinnt vagyunk a konyhában,ő a pihenőszékben figyel.

2019. júl. 18. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez így természetes, örülj, hogy már egyedül is elvan.
2019. júl. 18. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen

De a jàrás előtt újra tapadós lett

2019. júl. 18. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jujj

Ez nagyon negatívan hangzott

De a lényeg, hogy sokszor semmit nem lehet mellette csinálni, annyit sem, mint amikor feküdt csak.

Sok esetben nem is velem akar játszani, de ne menjek arrébb egy métert se

2019. júl. 18. 12:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez még annyira nincs nálunk, 8hós, inkább csak ha máshol vagyunk,mások is megfogják,akkor keres a szemével,van akinél sír akkor visszaveszem egyből megnyuszik. Mondjuk otthon is sokszor mászik utánam. De nem sír még ha kicsit otthagyom.
2019. júl. 18. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes. A lányom onnantól volt el egyedül, hogy mászni kezdett, előtte kb. semennyit. A fiam eleve elvan egyedül is, most gyakorolgatja a mászást, már hajszálnyira van tőle. Na, most ezzel annyira elvan, hogy 1-1,5 órát is tornázik a szőnyegen, teljesen elég neki belőlem annyi, hogy lát maga körül. Örülj neki, pihenj :)
2019. júl. 18. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez ugy teljesen rendben van es hasznald is ki a lehetoseget.

Nekem a harmadik gyerek 8,5 honapos, o is teljesen jol lekototte magat, az elso pillanattol nyugodt baba (volt). Amikor mar forgott/kuszott, stb, akkor meg foleg.

De kb ket hete beindult a szeparacios szorongas nagyon durvan, azota csak ugy jatszil, hogy ulok mellette, gyakorlatilag pisilni is vele jarok. Ha mar csak elosonok mellole egy pohar vizert egy legterben, akkor is masodperceken belul orditva sir es maszik utanam kb mintha nyuznak.

Mondjuk szamitottam is ra, a nagyobbaknal is volt ilyen korszak, de enyhebbre emlekeztem.

2019. júl. 18. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!