Előfordult már hogy pelust kellett kölcsönkérni valakitől?
Pl. elvittétek sétálni és elfelejtettetek vinni magatokkal
Vagy pont elfogyott
Ha igen, mi volt az oka, hogy kellett, és hogyan oldottátok meg?
Azért kérdezem, hogy ha esetleg ilyen helyzetbe kerülök...
Soha nem történt ilyen. Szinte már betegesen ügyelek rá, hogy legyen itthon/táskámban/kocsiban tartalék pelenka/popsitörlő. Itthon is felhalmozom, javaslom neked is. Nekünk 2 havi adag van mindig itthon is így sose fogy el.
Ja és igen, előbb megyek be egy dmbe pelusért, mint kisbabás anyukára vadásszak.
Én adtam. Ahova úszni járunk az egyik anyuka elfelejtett prlenkat vinni, és amiben ment a kislany kakis lett, így semmiképp sem tudta volna visszaadni ra. Mi moshatot használunk és már előtte beszéltük, hogy érdekli, szívesen kipróbálná. Úgyhogy kolcsonadtam neki egyet következő heten kimosva kaptam vissza, azóta nappal ra ő is mishatot hasznal.
Férjem ment úgy el jatszohazba, hogy elfelejtett pelenkat vinni. Mondta, hogy ha bekakilt volna a fiunk ő keresett volna egy nagyjából egy méretű gyereket és megkérdezte volna a szüleit tudnak e adni. Szerencsére nem kellett.
Sosem fordult ilyen elő. Itthon mindig be volt tárazva, ha valahová mentünk, akkor meg mindig volt a táskába.
De ha mégis előfordult volna ilyen, akkor beszaladtam volna a boltba és vettem volna.
Nekünk január elsején fogyott el, semmi nem volt nyitva... szerencsére egy közeli ismerősömnek közel egykorú babája volt, tőle kértem kölcsön. Egy másik alkalommal külföldre utaztunk, a nagy kapkodásban a kikészített "babás táska" a pelenkákkal és a kisruhákkal otthonmaradt. Hát persze hogy a gyerek akkor kakilt be az autóban, de úgy, hogy kifolyt mindenfelé a lábára és félül is... Első utunk egy bevásárlóközpontba vezetett. A gyereket alig lehetett kézben vinni, hogy mi se legyünk kakisak... képzelhetitek...
Így utólag nagyon vicces, de akkor ott rettent kellemetlen volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!