Kisfiúknál melyik pelenka vált be?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 21:14
2/11 anonim válasza:
Pampers active baby vált be nálunk csak!
3/11 anonim válasza:
Szintén a DM-es vált be nekünk is, pedig rengeteget kipróbáltunk.
5/11 anonim válasza:
Nekem egyik pelussal sem volt problémánk, kipróbáltuk a dm-es (babylove), zöld tescos, huggies, pampers active baby, pampers prémium care pelusokat. De legjobban a pampers active baby-t szeretem.
6/11 anonim válasza:
Libero és Pampers. Még a Huggies-t próbáltuk, de az nagyon nagy rá, és így kifolyik belőle minden.
7/11 anonim válasza:
huggeis, pampers és libero. dm-t még nem próbáltam, a tescosból meg sajnos mindig kifolyt a pisi.
8/11 anonim válasza:
Huggies,Pampers active baby,Tescos zöld,bevállt,de a Libero és a DM-es nem.
9/11 anonim válasza:
az én kisfiam nyurga, magas, izmos, vékonyabb, nem az a mindenhol husis típus. Nekünk a Libero nagyon bevállt, a Huggies is jó. A pampers és a dm-es nappal nagyon jó, éjjel kifolyik. Mást nem próbáltunk.
10/11 anonim válasza:
Nálunk a Libero,picike korában a pampers-öt nem bírta,kipattogott tőle a bőre,most hogy 1 éves jó neki az is de kevésbé szeretem mert hamar átázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!