Miért nem szárad meg a szivacsmatracunk?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel kimostam kisfiam szivacsmatracát és még mindig van rajt vizes folt.Ilyen lassan szárad??kézzel mostam,apával kicsavartuk amennyire tudtuk,látszólag meg is száradt,de az előbb mikor huzatoltam még mindig vizes volt egy foltban.Ki is lógattam,úgy száradt a nagy szárítón.Mit csináljak még vele?Ha nem lenne az utazóágyunk nem tudom hol aludna...2010. júl. 10. 18:18
1/4 anonim válasza:
Én a kiságy szivacsmatracát be szoktam tenni centrifugázni a mosógépbe.Szinte teljesen szárazra kicentrizi.A Tietek nem fér be?
2/4 anonim válasza:
Ha nem tudod betenni a mosógépbe kicentrizni, akkor esetleg hajszárítózd, vagy hősugárzót nyomasd rá, vagy holnap úgyis nagyon meleg lesz, tedd ki a napra, már ha van rá lehetőséged, ott tutira meg kell száradnia.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a mosógép eszembe se jutott,mert azt hittem tönkrevágja majd....de legközelebb az lesz tuti.2 napig száradt a napon,este már jó volt neki.Még jó,hogy soha nem volt akkora balesetünk,hogy mosnom kellett volna,de ez így elég gázos....
2010. júl. 11. 07:13
4/4 anonim válasza:
Én vettem a szivacsara olyan gumilepedőt, hogy frotír a felsőrésze, így biztos nem lesz olyan a szivacs és talán nem is olyan meleg a babámnak, nem izzad meg rajta. (Én 2-szer feküdtem a babámmal a kórházban, ugye minden ágyon van gumilepedő, borzasztó volt, mindig ráizzadtam éjjel, égett a hátam). Nekem a sok hasrafordulástól szokott bukni a babám, így eddig nagy hasznát vettük, ezt is lehet mosógépbe is tenni. Mi a Brendonban vettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!