10 hós babámnak most kezdtem el adni tápszert, mert nem hízott igazán, Ti mennyit adtok babátoknak ennyi idős korba és hányszor 1 nap?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 17:35
1/7 anonim válasza:
Hát nemtom, szerintem már egy 10 hós babának ne tápszert adj "hizásra", ételt adj neki. Lányom ekkor már csak kétszer evett tápszert, reggel és este, a többi szilárd volt. Egyébként lányom vékony, nem hizott a tápszertől.
2/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Kisfiam 10 hósan reggel, este tápszert kapott a többi már egyéb (gyümölcs, zöldség). Azt pedig, hogy mennyit adj belőle 1 étkezés során, természetesen a babádhoz igazítsd. Amennyivel jól lakik. Úgy is jelzi, ha kevés neki. Ezt ki kell tapasztalni.
3/7 anonim válasza:
Babám reggel tápszert kap 230-at, este tejpépet.Szintén 230 körül (hígabbat persze).A többi étkezést kiváltottuk. Most tölti be a 10. hónapot.
4/7 A kérdező kommentje:
kapott Ő más kaját is csak rengeteget mozog mellette
És azért gondoltam a tápszerre , mert abba sok a vitamin és hátha abba valami féle hiánya
Ő amúgy még szopizik is , de a tejem már nem olyan erős
és tápláló
2010. júl. 10. 19:56
5/7 anonim válasza:
Első vok. Adjál tápszert ha úgy gondolod. Ha vékony egy baba és nem gyarapszik kellőképpen, akkor érdemes lenne a dokiddal beszélni, hogy ő mit mond. El tud küldeni benneteket vérvételre ahol meg tudják állapitani az esetleges vashiányt, stb. Mi is voltunk annó a lányommal laboron, mert elég kicsi a súlya (17 hós most), de teljesen jók voltak az értékek, szóval ő gyárilag ilyen kis vékonyka.
6/7 A kérdező kommentje:
Voltunk vele vérvételen ott volt neki vashiánya, vettem is neki Multivitaminos szirupot, de nem ette meg
Pedig eszik rendesen jó étvágyú, de úgy vettem észre mióta issza tápszert azóta hízott
2010. júl. 10. 22:21
7/7 anonim válasza:
szerintem reggel és este adj neki tápszert, abban valóban benne van minden amire szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!