5 hónapos tápszeres babáitok mekkorák? (Kg, cm) Esetleg fej, mellkörfogat?
Az én fiam pénteken töltötte az 5.hónapot. Oltást is kapott, úgyhogy mérték, ahogy ilyenkor szokták.
7650g, 67,5cm, fejkörfogat 42cm, mellkörfogat ugyanennyi.
Ő tápszeres. De már 2 hónapja csak 5x eszik egy nap. 4,5 hós kora óta 850-870ml között fogyaszt+már 2 hete kóstolgat. De mindent megeszik amit adok neki🤪 szinte soha nem hagy semmit, semmiből.
Kicsit nagynak találták őt a mérésen pedig arányos baba. De azt mondta a védőnő, hogy csak az anyatejes baba hízhat bármennyit. ?!?!
Amúgy a percentilisen egyenletesen halad. Szerintem csak jól hasznosít🤷🏻♀️
Van olyan hogy kóros méretű növekedés? Mi az a pont szerintetek ami már nem fér bele?
Fél éves korára tuti lesz 8kg😱
4150g/55cm/38 fej.
Most utoljára
8800g/70cm/45 fejk.
5,5 hós most ezek pár hetes adatok. Ebed uzsi ki van váltva 3x tápszert kap.
Nekem 3 hóig anyatejes volt, a java súlyat akkor szedte fel. Nekem is mondják, hogy husis, de a nagyom is ilyen volt. Aztán elkezdett járni, plusz nyúlni kezdett, 3 éves kora után már nyoma sem volt a hurkáknak. Szoval én nem parázok ezen.
És ha 8 kiló lesz? :)
Kislányom is annyi volt (8,5), most meg alig több mint 13 kg, pedig mindjárt 4 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!