Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babánknak vettünk...

10 hónapos babánknak vettünk egy kismedencét pancsolni. Mire kell figyelni hogy meg ne fázzon?

Figyelt kérdés
Ma kB. 15-20 percet volt benne, langyos vizet raktunk bele, mint nagyjából a fürdővize.Árnyékos helyre raktuk a medencét, csak egy úszóbugyi volt rajta. Pancsi vége felé már hidegnek éreztem a vizet, testét is. Persze kint jó idő volt de azt nem szeretném hogy meg fázzon. Napos helyre kellett volna rakni a medencét(csak féltem a napszúrástól) vagy egy trikót is kellett volna rá adni vagy esetleg csak 5-10 percig kellett volna a vízben hagyni?
2019. júl. 6. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Hozzáöntesz langyos vizet fürdés közben, már ha van ott plusz 1 fő, aki nézi, amíg bemész vízért.
2019. júl. 6. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Trikót? Hát ez honnan jött? Volt már rajtad vizes póló? Az még jobban hűtené a kis testét.

Kevés víz hamar hűl, vagy ne pancsoljon sokáig, vagy több vizet tegyél bele, vagy készíts mellé meleget. Teheted napra is, csak használj napvédő krémet és kalapot.

2019. júl. 6. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ennyire izgulni! En lanyom is 10hos, langyos vizet ontok a medencejebe, 15-25 percet jatszik, legtobbszor nincs rajta pelenka sem. Napernyo alatt van, es nalunk nincs mo-i meleg, csak olyan 28-30 korul. Kiveszem, szarazra torlom, pelenka, oltozes, semmi baja tole.

Tied se fog megfazni!

2019. júl. 6. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kell túl izgulni. Az én gyerekem csak 8 hónapos, de jön be velünk a mi medencénkbe. 30 fokos a víz, borzasztóan élvezi. 15-20 perc és már veszem is ki. Azonnal szárazra törlöm és kész. De 40 fokban akkor sem fazna meg ha vizesen hagyom (nyilván az úszópelust ettől még levenném).

Tudod a babaúszâson sem termál vízben pancsiznak. Ne izgulj, nem lesz baj!

2019. júl. 7. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!