Ti adtok zoknit a babátokra? És mennyi idős? Enyém nyöszörög ha ráadom melege van benne? 8 honapos
Figyelt kérdés
Nem fázik meg ha nem adok rá? Lakásban 23 fok van2019. júl. 4. 14:56
11/16 anonim válasza:
Én adok, mégha csak egy body is van rajta zoknit akkor is adok rá, bent nekem is fázik a lábam...ha kimegyünk akkor leveszem neki.
13/16 anonim válasza:
Szerintem ez otthonoktól függ, pl anyuméknál az emeleten nem fázik a lábam, ha nincs rajtam zokni, de nálunk itthon földszinten, ahová nyáron a nap sem süt be, a ház is régi, szóval itthon hideg a padló, és kell a zokni.
14/16 anonim válasza:
4 hónapos kislányomra adok a lakásban, elég hűvös van. Estefelé sétálunk, akkor is adok. Amikor a nagy melegek voltak, nem adtam sem idebent, sem kint.
16/16 anonim válasza:
Ebben mi lepontozni való van....kérdés:adtok a babára zoknit?, válasz:igen...mi ebben a nem hasznos, vagy trollkodás, vagy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!