Szerintetek mennyire szép kislánynak a Linda név, kisfiúnak az Ábel? Ikreket várok, ezek a topp neveink. Vélemények?
Figyelt kérdés
Nem akarunk tucatnevet adni a Babáknak. :)2019. júl. 2. 14:46
1/14 anonim válasza:
Inda és Kábel.:D
Én már beleszólni nem akarok ezekbe,mert úgy is lepontoztok.
2/14 anonim válasza:
Sógornőm Linda.
Enyhén szólva nem túl rózsás a viszony.
Szóval nálam negatív listás ez a név.
Az tény, hogy nem túl gyakori, de egyszerű név.
3/14 A kérdező kommentje:
Gúnyneveket mindig lehet kreálni bármilyen névből.
2019. júl. 2. 14:49
5/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek különösebben, de nincs velük baj.
6/14 anonim válasza:
"Gúnyneveket mindig lehet kreálni bármilyen névből."
Jól van,na! Màr viccelni sem lehet. Egyébként valakinek tetszik,valakinek meg nem. De ha nem "tucatnevet" akarsz adni a babáknak,akkor jó.
De itt van egy lista név, amik elég ritkák.
7/14 anonim válasza:
Gyerekkoromban mindig Linda akartam lenni, a sorzat miatt, de most már nem tetszik. Az Ábel nem rossz, bár én 3-at is ismerek.
8/14 anonim válasza:
Nekem tetszenek, teljesen rendben vannak. A Linda nekem nagyon tetszik, vidám név 😀 az Ábel nem különösen fog meg, de fiú névben nem is nagyon van, ami annyira "ó igen, ezaz lenne"...illetve nagyon kevés.
Boldog babavárást! ☺️
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. júl. 2. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!