Linda, Léna, Lotti, Lenke, nevekről vélemény?
Figyelt kérdés
5 hónapos terhes vagyok és ezek közül a nevek közül nem tudunk dönteni. Most így néz ki a listánk:
1.Lenke
2.Linda
3.Lotti
4.Léna
Szerintetek? A vezetéknév Tari.
2018. dec. 12. 11:02
2/27 anonim válasza:
(Egész életemben gyűlöltem ezt a vez. nevet!! Alig várom, hogy megszabaduljak tőle!!!!)
Mindegyik név rossz szerintem
3/27 anonim válasza:
Lindára szavazok, de vezetéknévtől is függ.
4/27 anonim válasza:
Ja bocs, írtad. Akkor a Léna talán dallamosabb vele, de gyakoribb. A Linda se rossz, csak kicsit keményebb.
5/27 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, de ezek közül a Lenkét és a Lénát választanám. Amúgy ehhez a vetekéknévhez én egy kicsit hosszabb, dallamosabb keresztnevet választanék.
6/27 anonim válasza:
Lenke nekem nagyon nem jön be, Lindával furcsa az egymás után következő i betű. Léna tetszik, de Lottinak talán jobb a csengése.
7/27 A kérdező kommentje:
Esetleg Veronika, Kornélia?
2018. dec. 12. 11:30
8/27 anonim válasza:
A Lenke öreges, a Lénáról a kutyám jut eszembe mert így hívják. A Linda meg a Lotti szép.
9/27 anonim válasza:
Lenke, Léna bénák. A Lindától ver a víz, igaz, hogy spanyolul szépet jelent de én csak tonnadonnákat ismerek ezzel a névvel és az egész hangzása is irritáló szerintem.
A Lotti a legszebb és nem is gyakori. Szerintem a vezetéknévvel is szépen hangzik. :)
10/27 anonim válasza:
Lenke-öreges
lLinda-becenév
Lotti-komolytalan csúnya, gyerekes
Léna-ez a legjobb
Veronika és Kornélia szépek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!