Linda, Léna, Lotti, Lenke, nevekről vélemény?
5 hónapos terhes vagyok és ezek közül a nevek közül nem tudunk dönteni. Most így néz ki a listánk:
1.Lenke
2.Linda
3.Lotti
4.Léna
Szerintetek? A vezetéknév Tari.
Linda nálunk is listás volt. Lotti a kutyánk. 😊
Léna ismerősöm Magdaléna. Úgy a Tarihoz is jobban illene.
Lenke az olyan idétlenke. 😊
A Léna az egyik kedvenc lánynevem, de nem tudom adni a kislányomnak, mert nálunk nem illik a vezetéknévhez.
A Lotti még nagyon cuki lenne, de azt már felnőtt nőnek nem tudom elképzelni, szóval azt azért nem adnám.
A többi nem tetszik.
Boldog babavárást :)
Linda hangzása gyönyörű
Léna hangzása unalmas
Lotti hangzása kicsit becézős-jellegű, de szép, de én Lorettaként anyakönyvezetetném, és Lottinak, Lorának, Lorinak becézném
Lenke unalmas és öreges, meg becézőkés is; szal meg ez így kb nekem egy ilyen falusias név. Olyasmi, mint a Babett. Az is kicsit mintha becézett lenne, de mégis öregnénis, || és egyhangú, és uncsi. Az egyhangú meg az uncsi külön van az öregestől. Tehát nem az öregesség teszi egyhangúvá, hanem mind a kettő jellemző rá egymástól függetlenül.
Ja és a Loretta meg a Linda egyformán tetszik:) Viszont most látom a nevet, ahhoz pl egy Lorena jobban illene, mint egy Loretta:)
Én a gyerekemnek a Lenkét és a Lénát tuti sose nem adnám.
Veronikára szavazok. Nagyon szép név! :)
Mondjuk lehetne a picinek második neve ha ragaszkodtok az L betűs nevekhez vagy a Kornéliához.
Tari Veronika Linda kifejezetten szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!