Hogyan csináljam? A babám a gyümülcsökön kívül semmi zöldséget nem hajlandó megenni!
Ne erőltesd. Nekem a második babám 7,5 hónapos koráig csak anyatejet volt hajlandó elfogadni. Két hónappal később meg csak darabosat evett és csak egyedül (kézzel), etetni már nem lehet. :o)
Ha erőlteted, elveszti a kedvét. Hat hónaposan nagyon szép, hogy eszi a gyümölcsöt.
Egyébként megpróbálhatod a gyümölcsöt zöldséggel keverni. (Krumpli -alma, vagy barack-krumpli, vagy répa-alma, stb. stb.)
Jó úton vagytok!
(Azért amit ti esztek, azt még ne add neki szerintem!)
Szia!
Bár mi csak 6 hósan kezdtük,de ugyanez volt!Semmi zöldség még répe se meg sütőtök sem!Viszont ugye elkezdtük a húst kóstolni őszibarackkal,és bármilyen zöldséget megeszik ha van benne hús!Meglepődtem,de az apja pont ilyen, bármit megeszik csak legyen benne jó sok husi!
És mi is a darabosat szeretjük,viszont csak a bébiételt eszi meg!Amit én csinálok azt nem ha a miénkből veszem ki akkor sem!:(
A doki szerint lassacskán adhatok neki husit...pár hét múlva megpróbálom úgy adni neki,hogy teszek a zöldséghez...sajnos a krumpliért nem rajong az pedig kell mindenbe..a rizst még nem próbáltam.
Köszi a gyors válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!