Honnan tudhatom előre melyik méretű ruha mikor lesz jó? Van valamilyen táblázat?
Nekem is okt-ben fog szuletni a babam. (a nagyobb is őszi)
50-56 ha nem korababa es atlag meretu akkor kb 1honapig lesz jo. 62 meg kb 3honapos korig.
Rugikat, bodykat veszek en meg egy 62-68overalt a telre biztsoan kell majd. Kell megkotos sapka, olyan nadrag aminek van labfeje, bodybol atlapolost erdemes. Pizsibol gombosat. A next f&f ruhaknak van newborn, merete na az nekunk igen keves ideig volt jo. Az az 50-56. A 44 a koraméret. Hat nem tudom. Sztem eleg ha elso korben 62ig veszel elo cuccokat mert ha nagyobb is a babad az valszleg eleinte jo lesz.
Szerintem felesleges ezen agyalni, elég akkor elkezdeni gondolkozni mik kellenek pl. a 74es méretben, ha már a 68ast hordja.
Az én kislányom pl. 15 hónapos és 3 hónapja hordja a 9-12 hós ruhákat, most kezdtem el venni a 12-18as (86os méretet).
Az sem mindegy, hogy a baba 48 vagy 56 cm-rel születik. Egyből borul minden.
Nekünk 50 cm-rel született, 50es rucikat nem is vettem, az 56os 6 hétig volt jó rá.
Első hetekben 50 vagy 56, utána 2-3 hónapig 56, majd 62.
Ha adhatok egy tanácsot: ne hagyd hogy boldog-boldogtakan rádsózza full feleslegesen a totál más évszakban született gyereke ruháit mert lusta átválogatni vagy megoldani mi legyen velük. Nyár végi gyerekeim vannak, minden gyerekes ismerős zsákszámra hordta át a tél végi, tavaszi babák ruháit, konkrétan kaptam 56-os overállt, 36 fokban.......voltak akik ki is mondták: "úgysem tudok mit csinálni velük, válogasd át és dobd ki ha nem kell".
Egyrészt nem vagyok senkinek a kukása, másrészt rengeteg csodaszép ruhácskát vettünk a babáimnak, jó érzés hogy új ruhákban vannak. A kapott zsákok meg tele voltak szélesebb-mint-hoszabb bodykkal, foltos, kopott színű cucokkal amiket már eredetileg is turkált valahol az anyuka......én rosszul vagyok ettől.
Nehéz kiszámítani
Az én 1 éves babám akkora ruhát hord, mint a barátnőm 4 hós babája.
Nálunk épp kifele jön, a nagyobb, még nagy átlagosan, náluk pedig a kisebb már kicsi.
Azért " àtlagosan", mert a méretek márkánkként különböznek.
De unokatesóméknál a baba kihagyta a 68-as méretet konkrétan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!