Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy van a macskáknál a ruha...

Hogy van a macskáknál a ruha méret táblázat?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni kiscicámnak valami cuki kis ruhát de nem tudom milyen a mérete?

Xs s vagy m l xl ???

A válasgokat előre is köszi

2018. febr. 8. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
2018. febr. 8. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
minek? a macskàk állandóan tisztitják magukat. Ha ruha van rajta nem fog tudni tisztálkodni , és így esélyt adaz arra, hogy korokózokkal szemben védtelen legyen , és megbetegedjen. Állat kínzás a ruha
2018. febr. 8. 13:58
 3/7 anonim válasza:
100%
Tényleg hülyeség a macskának ruha és fölösleges is. Még nagyon régen én is vettem az első macskámnak egy ruhát, amit fél óra után sikerült is tönkretennie, ekkor rájöttem hogy fölösleges az egész, ők sem szeretik ha ruha van rajtuk. Szerintem ne vegyél neki.
2018. febr. 8. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Van kopasz macska is es extra rovid szoru fajtak is, azoknak kell a ruha.

Sima v hosszuszorura felesleges.

2018. febr. 12. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:
hosszuszorure
2018. febr. 12. 16:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak köszönöm a többieknek pedig azt mondom, ha nem tudja magát majd megfürdetni akkor majd én megfürdetem. Lehet, hogy egy-két karolással végzem, de megéri, egyébként pedig csak alkalmakra venne fel ruhát.
2018. febr. 15. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Azzal nagyobb kárt teszel, mint hasznot, ha minden nap megfürdeted. Tönkreteszed a bőrét és a szőrzetét vele. Csak indokolt esetekben szabad cicát fürdetni.

Amúgy mellesleg sajnálom a macskádat, én még egy kaktuszt se mernék a komnentjeid alapján rádbízni.

2018. febr. 16. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!