5 hónapos kőrüli babátok miben alszik ilyen nagy melegben nyitott ablaknál?
Figyelt kérdés
Mi babánk 5 hónapos mult nyitva van az ablak ahol alszunk.
Rővid ujju rővidgatyós kis kezes lábas pizsiben alszik elég az?Nem fázik?Takaró nincs rajta mert nem tűri meg a hálózsák meg meleg még a vékonyakat sem viseli el.
Kőszike a válaszokat előre is.
2010. júl. 9. 18:01
1/6 anonim válasza:
az enyém 28 fokban bodyban és egy pelussal betakarva aludt. Valami takarót mindíg teszek rá, mert én is utálok takaró nélkül aludni. Meg amúgy is csak kihűl a drágának a lába, a dereka.
2/6 anonim válasza:
Az én fiam is 5 hónapos múlt és van hogy body van rajta és egy pelus a takaró, de ha nagy kánikula van és éjszakára sem hül le a levegő, akkor csak pelus van rajta és egy textil pelenka a takaró.
3/6 A kérdező kommentje:
Kőszike szépen itt nállunk meleg van nagyon.
Én mesztelenül alszom bevallom és nincs rajtam takaró kb 26-28 fok lehet...
2010. júl. 9. 18:18
4/6 anonim válasza:
:) első vok
én meg 25 fokban gyapjútakaróval takarózok, hálóingben alszok. Embere válogatja, ki hogy alszik, ki mennyire fázós.
5/6 anonim válasza:
Az én fiam pont ma 5 hónapos. Ő napozóban alszik (vagy egy szál bodyban), és egy zokni van a lábán. Szintén pelus a takaró!
6/6 A kérdező kommentje:
Kőszike a válaszokat.
2010. júl. 9. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!