Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiu babak gondozasa?

Fiu babak gondozasa?

Figyelt kérdés

Kell e huzgalni a bort a futyin amikor furdik? Azt hallottam hogy lehet hogy le tapad a bore ha nem huzzuk le minden nap. Vagy ha fitumaszukulete van akkor ilyenkor kell segiteni rajta.

Van valamilyen szabaly a pelenkazasra vonatkozoan, Merre kell tenni a pucust? Kell meg valamite figyelni?

2019. jún. 27. 21:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%

Nem szabad húzni.

Gőzöm sincs mi az a pucus

2019. jún. 27. 22:01
 2/17 anonim ***** válasza:
49%

Pelenkaban a kuki lefelé álljon.

A bor húzógatasarol megoszlik az orvosok velemenye. Van aki egy éves kortól van aki a pelenkás kor végétől ajánlja

2019. jún. 27. 22:03
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Ha egy kicsit utána olvasol, már mindenhol leírják, hogy már TILOS a húzogatás. Pontosan a húzogatás miatt kialakult hegek okozzák gyakran a szűkületet! 1éves kor után sem kell.
2019. jún. 27. 22:07
 4/17 A kérdező kommentje:

A pucus az a puca , ezt azert mar tudod mi ugye , 1-es?

Koszi a valaszookat , nem szivesen csinalnam ezt a huzogatast

2019. jún. 27. 22:55
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Nem az 1es vagyok, de a puca-t se hallottam meg. :)

Amugy kukac lefele alljon a pelaban es huzogatni TiLoS, azt hiszem 6-7eves kor kornyeken eleg ha fel lehet huzni a bort, addig nem kell h feljojjon! (Meg csak 2,5 eves a fiam)

Dr novak hunornak van amugy errol egy jo cikke, keress ra!

2019. jún. 27. 23:02
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Puca? Ez magyarul van? Persze el tudom képzelni mi az, de sose hallottam ezt a szót.
2019. jún. 27. 23:31
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem hallottátok még a van vér a pucájában mondást?😯
2019. jún. 28. 02:10
 8/17 anonim ***** válasza:
35%
Nekem az orvos is es a védőnő is azt mondta, hogy muszáj addig felhúzni, mig enged a bőr. De máshogy aki nem húzza, hogy tisztítsa ki? A fultisztito semmit se ér, probaltam azt is.En felhuzom neki míg enged, es kimosom neki. A trutyi összegyűlik benne, ahogy en latom. Es azt se akarom hogy begyulladjon neki. Meg azt se, hogy úgy letapodjon, hogy fel kelljen majd tépni. Nagyon feltem en is, de most hogy latom, hogy van ennek is realitasa, igy csinalom.
2019. jún. 28. 04:56
 9/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem kell/nem szabad/tilos huzigálni. 2 fiam van. A nagyobbnak 1,5 éves korában kezdtük el, nem volt alatta soha dzsuva. 2 évesen az apja tanítgatta fürdés közben a helyes ápolásban. 3 évesen nem jött fel, csak félig, doki fel akarta rántani, nem hagytam. 5 évesen jött fel teljesen. Tokre ráér vele. Nem piszkáljuk, hqdd tanulja meg. A kicai lassan 6 hos, soha nem huzigáljuk neki.
2019. jún. 28. 07:13
 10/17 anonim ***** válasza:
74%
9es, és akkor hogy tisztítod? Csak odalötykölsz vizet? Én lattam hogy összegyűlik valami fehér valami benne, és az orvos is mutatta tényleg. Erre mondta azt, hogy be fog gyulladni. Egyébként tök jó lenne ha mindenki egyet mondana.
2019. jún. 28. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!