Mi alapján számolják a babák korát az oltásoknál?
Figyelt kérdés
Hiszen például egy 8 hetes gyerek még nem 2 hónapos a havi számolás szerint.2008. nov. 13. 09:51
1/5 anonim válasza:
A hónapot számolják, nem a hetet. Tehát, mondjuk az én kisfiam 30-án született, akkor mindíg 30-án, vagy utána pár nappal kapta az oltást. Legalábbis nálunk így van.
2/5 anonim válasza:
A születési dátum szerint. Ha pl. 2008. szeptember 13.-án született, akkor épp ma 2 hónapos. Itt már nem hetekben számolnak, mint a várandósság alatt.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
Akkor abból lehet gond, hogy az én kislányom szeptember 21-én született és hétfőn (azaz 17-én) akarja beoltani a gyerekdoki?
2008. nov. 13. 11:20
4/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyire baj vagy nem baj,de betöltött 2,3 stb...hónapokban adják.Én 11-én szültem,12-13-án szokott oltást kapni.
5/5 anonim válasza:
Mindig betöltött naptári hónap után kapnak oltást, és két oltás között el kell telni 4 hétnek. Nekünk legalábbis ezt mondta a doktornéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!