Zénót, hogy lehet becézni?
a barbi baba aranyos szerintem :)
nekem majd biztos úgy fogják hívni a kislányomat :)
amúgy mi ez az áskálódás?!?
Először is nem kérdeztem kinek tetszik ez a név...
Másodszor a barbara is görög eredetű,mint a Zénó, a Dávid héber, más szóval NEM MAGYAR,máskor nézz már utána annk, hogy milyen nevet adsz a purdrédnak(ha már így szereted)
Harmadszor,most akkor Hogy is van ezzel a kutyával?Mert egyszer így hívják,máskor pedig majd így hívod, ha lesz:)
Nekem meg nem tetszenek a tömeg nevek, nem vagyok ilyen szánalmas, aki ennyire le tud süllyedni,hogy ilyeneket írjon, és nagyon örülök, hogy sikerült felmérgelni téged...
Ne haragudj, nem vettem észre a Zétény nevet, mert ezt bemásoltam csak, az nekem is tetszik van is a családban,De ha elolvasod a Zoltánon, Zétin,Zalánon és Zénón kívül szinte mind olyan furcsa:ZÁDOR ZÁGON ZAJZON.
Sajnos ez az anyuka nagyon belemerült a pocskondiázásba,már 2 válaszát ki is törölték, mert annyira trágár volt, de vannak ilyenek:)
Mégegyszer bocsi, a Zéti is aranyos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!