Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Zénót, hogy lehet becézni?

Zénót, hogy lehet becézni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 13:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
2010. júl. 25. 22:56
 22/26 anonim ***** válasza:

a barbi baba aranyos szerintem :)

nekem majd biztos úgy fogják hívni a kislányomat :)

amúgy mi ez az áskálódás?!?

2010. júl. 25. 23:02
 23/26 A kérdező kommentje:

Először is nem kérdeztem kinek tetszik ez a név...

Másodszor a barbara is görög eredetű,mint a Zénó, a Dávid héber, más szóval NEM MAGYAR,máskor nézz már utána annk, hogy milyen nevet adsz a purdrédnak(ha már így szereted)

Harmadszor,most akkor Hogy is van ezzel a kutyával?Mert egyszer így hívják,máskor pedig majd így hívod, ha lesz:)

Nekem meg nem tetszenek a tömeg nevek, nem vagyok ilyen szánalmas, aki ennyire le tud süllyedni,hogy ilyeneket írjon, és nagyon örülök, hogy sikerült felmérgelni téged...

2010. júl. 26. 14:47
 24/26 anonim ***** válasza:
Csak szomorú vagyok hogy én normálisan válaszoltam,eszembe nem jutott volna név-ügyben bárkit bántani,ellenben te simán lefikáztad pl a Zétény nevet,amit képzeld a kisfiamnak választottunk két évvel ezelőtt,mert nekünk meg az tetszett!Korrekt vagy nagyon,a Zénó-névvel még ezután sincs bajom(bosszúból sem)további jó veszekedést,a harmadik válaszoló voltam.
2010. júl. 27. 14:02
 25/26 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, nem vettem észre a Zétény nevet, mert ezt bemásoltam csak, az nekem is tetszik van is a családban,De ha elolvasod a Zoltánon, Zétin,Zalánon és Zénón kívül szinte mind olyan furcsa:ZÁDOR ZÁGON ZAJZON.

Sajnos ez az anyuka nagyon belemerült a pocskondiázásba,már 2 válaszát ki is törölték, mert annyira trágár volt, de vannak ilyenek:)

Mégegyszer bocsi, a Zéti is aranyos....

2010. júl. 27. 15:00
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Zeni,Zénó-Bénó...Stb... Egyébként igaza van a kérdezőnek! Mi közük hozzá?
2010. szept. 8. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!