Mikortól használtatok beleülős úszógumit?
Amikor a baba már stabilan tud ülni? Vagy esetleg elöbb is?
Ilyenre gondolnék: [link]
6 hósan szeretnénk vinni a babát.
Ugyanezt néztem ki én is :D
szerintem amíg nem tud ülni rendesen nem igazán kellene használni, mert bár támasztja a derekát, így nem inog benne a baba, de azért a gerincét lehet megterheli.
Az én fiam már 4 hónaposan, az első szabadtéri strandolás alkalmával ilyenben ült. Mi járunk babaúszni, 3 hónaposan kezdtük el, és ott is voltak ilyen beülős úszógumik. Ott próbáltuk ki először. Mivel ezek az úszógumik kicsit be is süllyesztik a babát az ülésbe, ezért abszolút nem gond, ha még nem ül teljesen stabilan a lurkó. 6 hónaposan már bőven érett rá, hogy használja.
Az külön jó, ha van teteje is a szerkezetnek, mert az erős napfénytől a piciket nagyon fontos megvédeni.
Kisfiam nemsokára 2 éves, és még mindig használja, szóval simán megéri megvenni.
Tavaly, 9 hónaposan kapta.
Ugyan ilyetvettem ma 1800ft-ért :(
1éves a picim. Ha már tud ülni,nyugodtan beleteheted.
aki a Dm ben vásárolt úszógumit: mikor?melyik dm-ben?kapható szted mindegyik üzletben? ma vennék én is akkor egyet.
Hol találtad a babacuccoknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!