Vannak itt olyanok akik ebben a hónapban fognak próbálkozni v próbálkoznak már mert kis babát szeretnének?
Én is drukkolok mindenkinek,írjátok meg ha van fejlemény :)
Nekem az E vitamint ajánlotta az orvos az előző terhességemnél, nekem nagyon hányingerem volt tőle,hánytam is. Azt hittem a terhesség miatt hányok és van hányingerem. A védőnő azt mondta,hogy majd ha megmozdul a baba elmúlik. 18hetesen még mindig rosszul voltam, akkor azt mondta az orvos,hogy hagyjam abba az E vitamint, onnantól megszűnt a rosszullétem.
Remélem sikerül mindegyikünknek,és hamarosan Boldog kismamák leszünk😍
írjatok még h mi lesz veletek tovább tünetek vagy pozitiv tesztek v esetleg beágyazódási jelek ha lesznek.Majd én is írok ha lesznek tüneteim,és remélem lesznek.
Előre is köszi😻
Sziasztok.
Mi mostanság beszéltünk a férjemmel a 3.babáról. Ő felőle bármikor jöhet. Én egy picit bizonytalan vagyok, de eléggé jár már rajta az agyam, és ez nálam mar azt jelenti, hogy beadom a derekam. 🙂🙂 Szóval mostantól.nem védekezünk. Éppen ma jött meg, úgyhogy következő ciklusban már nem védekezünk. 🙂
Sok sikert remélem sikerül a harmadik gyerek is 😊 örülök hogy ennyien irtatok
jobb együtt várakozni és remélni h mindegyikünknek sikerül 😊
Kinek hanyadik baba?
Nekünk a 3.lesz. Az első kettő az első próbálkozáskor összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!