Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor próbálkoznak újra a...

Mikor próbálkoznak újra a joghurttal?

Figyelt kérdés
Kiutèses lett tőle a kisfiam. 8,5honapos. Meddig várják vele míg újra adok neki?
2015. febr. 18. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is hívd fel a gyerekorvost, mert erről tudnia kell, és majd ő elmondja a saját irányelvét.

Amúgy meg szokták várni, amíg teljesen elmúlik a kiütés, majd újra szép lassan, mintha új étel lenne, naponta emelve az adagot kell adni.

Ne siesd el, nem éri meg, több eséllyel növi ki, ha nem erőlteted.

Jó egészséget :)

2015. febr. 18. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:

enyém is allergiás még 9,5 hós

úgy tudom (olvastam is, plusz védőnő is mondta)hogy 1 éves kortól is jó bevezetni a tejtermékeket

(pláne ha allergiás van a családban és nálunk van is)

viszont adom neki a tejpépeket, amikben állítólag szintén van valami tejfehérje, azoktól semmi baja..

viszont 4-6 hósakat veszek abból

nem is találtam idősebbnek valót igazán csak általam ellenzetteket (kakaós--ugye a kakaóban koffein van.., sztracsatellás...a csokiban TFA-méreg...(telítetlen zsírsavak)

2015. febr. 18. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

első nem jól írja.

allergén dolgokkal nem próbálkozgatunk!

2015. febr. 18. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:

De, az első jól írta.

Pont ez a lényege: kivárni, amíg teljesen elmúlik, ismét fokozatosan bevezetni.

Különben honnan tudná az ember, hogy egyszeri alkalom volt, illetve, hogy elmúlt-e az érzékenység, vagy később allergiás lesz rá?

2015. febr. 18. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd! Én nem javasolnám azt, hogy saját szakálladra próbálkizz olyan allergénnel, mint a tejtermék. Nagyon erős allergiás reakciót is kiválthat, a tej az egyik legdurvább allergén. Én biztosan megmutatnám a gyerekemet egy gasztroenterológusnak, mielőtt újra.próbálkoznék. Lehet, hogy azt mondaná a doki, hogy másfél-kétéves koráig ne add neki a tejes dolgokat. De megéri! Teljesen tünetmentesen kinőheti a tejallergiát, ha itt esetleg arról van szó. De ez mondja meg egy szakorvos, ne Te, és ne itt a gyakorin az anyukák! Egyébként a fiam nagyon durván tejallergiás volt, 18 hós koráig semmi tejterméket nem ehetett. És.gyönyörűen kinőtte. De mi az egész első 18 hónapot egy gasztroenterológus felügyelete alatt csináltuk végig.
2015. febr. 19. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!